digital fotoutskrifter – Shutterfly, 2017

Sofistikerad medan det fortfarande är roligt, Shutterfly erbjuder sina kontoinnehavare med en uttömmande förteckning över webbplats funktioner. Några av våra favorit plats funktioner inkluderar flera sätt detta fotoutskrifter tjänsten kan du dela dina foton med vänner och familj.

utskrifts~~POS=TRUNC

Minnen är dyrbara, och med Shutterfly du har förmågan att bevara dem med en fotobok, scrapbook sida och mer. Förvandla din favorit semester foto till väggkonst, konstruera ett collage av dina favorit familj ögonblick, skapa och skicka examen, bröllop och bebismeddelanden. Med denna fotoutskriftstjänst, alternativen är så gränslös som din fantasi. På grund av dessa funktioner och mer, vi är stolta över att presentera Shutterfly med Top Ten omdömen om Silver Award.

För att testa för kvalitet, skickade vi samma digitala bilder till en mängd digital fotoframkallning. Att kontrollera kvalitet, tog vi varje uppsättning av utskrifter och jämfört dem sida vid sida.

Porträttet bild vi skickade kom tillbaka särskilt tydligt, med foto balansera ljus och färg på motivets ansikte vackert.

Solnedgången i bakgrunden såg fantastiskt, men förgrunden var för mörkt, som kasta skuggor på våra modeller. I flygfoto, Shutterfly lyckats ta en molnig horisont, städa upp och göra det pop. Behandlingen görs fuktig och trista London ser ut som en solig dag i Kalifornien.

Mer än någon annan digital utskriftstjänst vi granskat har Shutterfly verkligen anammat gemenskap aspekt av fotodelning. Med denna digitala fotoutskriftstjänst, kan du skapa din egen digitala fotobok (eller klippbok) för samhället att titta på, kommentera, plats på en personlig webbsida och även köpa. Många gruppmedlemmar har delat de böcker de skapade för deras bröllop, familjesemestrar och mer. Du kan till och med skapa en fotobok med ditt Facebook bilder. De Shutterfly Kund video är också en kul funktion, som du kan titta män och kvinnor pratar om de fotoböcker som de skapats med hjälp av detta foto utskriftstjänst. Denna webbplats funktionen är det perfekta stället att få inspiration och visa upp det stora möjligheter för dina egna utskriftsprojekt. Faktum är att de har ett avsnitt om inspiration i samhället. Några av de teman bröllop, resor och nya baby.

Site funktioner

Detta digitalt fotoalbum Tjänsten erbjuder Shutterfly Studio, en gratis nedladdning som hjälper dig att hantera, organisera och redigera dina bilder. Fotot utskriftstjänst har obegränsat fotolagringsutrymme, och oavsett hur ofta du köper, kommer dina foton aldrig tas bort.

Du kan ladda upp dina bilder från din hårddisk och iPhone, samt dina Picasa och Facebook-konton med hjälp av olika Shutterfly applikationer, och sedan när du är klar kan du beställa utskrifter eller enkelt importera dem i din Shutterfly konto.

Detta foto utskriftstjänst har en mängd olika sätt som du kan ladda upp dina fotografier till sin fotoutskriftstjänst, bland annat genom Express Uploader, iPhoto och iPad.

Du kan välja att ha dina utskrifter skickas till ditt hem, eller så kan du skicka dina digitala utskriftsprojekt till din lokala Target, Walgreens eller CSV. Kom dock ihåg, varierar priset och digital projekt tillgänglighet beroende på butikens.

Shutterfly foto gåva butik är mest imponerande och har en uppsjö av produkter för dig att välja mellan, inklusive stationära, väggdekaler, smycken och kläder.

I enlighet med dess teman av semester och familj, har Shutterfly också ritat många av sina gåvor för att spegla födelsedagar, barn och bröllop, bland annat, vilket borde göra dina gåvor verkar ännu snabbare.

Enkel användning

Den Shutterfly gemenskap, som diskuterats tidigare, är inte bara en fantastisk inspirationskälla, är det också ett bra ställe att ställa frågor. Supportämnen innefattar allmänt stöd, fotobok stöd, kort och stationära ämnen, dela platser stödja och tips och tricks att använda detta foto utskriftstjänst.

Shutterfly har ett omfattande hjälpservice, bland annat kraftfull plats ökning och en frågor sökfunktion som ger korrekta resultat. En e-postadress för kundsupport är tillgänglig samt ett stöd telefonlinje.

fotopresenter

Vi är imponerade av stort utbud av fotopresenter tillgängliga, men om du väljer att skicka dina projekt för att skriva ut i en butik, vara medveten om att produkttillgänglighet skiljer sig från butik till butik. Community är fantastiska och vi har haft tittar på olika digital utskrift projekt och ackumulera idéer för våra egna fotoböcker, inbjudningar och mer. Samhället är en av flera delningsfunktioner denna fotoutskrifter tjänsten ger. Personliga hemsida är en annan stor funktion som familj och vänner kommer att njuta av läsningen och beställa utskrifter från. Totalt sett är Shutterfly en av de bästa digitala fotoframkallning på nätet.

Support och frakt

Sammanfattning