digital asset management mjukvara – Nuxeo 2017

Nuxeo är en kraftfull digital asset management (DAM) lösning. Företaget presenterar Nuxeo Platform, som innefattar digital asset management verktyg och hjälper dig noga hantera och spåra alla företagets digitala tillgångar. Denna applikation ger många avancerade funktioner, inklusive vattenmärkning, social delning och batch import. Många enastående funktioner ingår också, såsom videostoryboards och förmågan att visa kommentarerna snabbt eller i detalj.

Sammanfattning

Nuxeo inte besviken med sina hanteringsfunktioner. Du kan snabbt och enkelt ladda upp dina digitala tillgångar med sin bulk uppladdning verktyg. Du kan också njuta av bulk märkning, vilket kan göra att hitta vissa tillgångar en mycket snabbare och enklare process. Vi är också imponerad av detta företags kategori filter som hjälper dig att begränsa sökresultaten och tillåter dig att sortera igenom tillgångslistor. Zoomfunktioner kan du också enkelt förhandsgranska vissa tillgångar.

En av de enastående funktioner av denna programvara är dess videostoryboard. När du importerar video i DAM lösning är storyboards skapas automatiskt från små segment av videon. Du kan visa varje segment av sig själv eller alla av dem som helhet. Detta gör det möjligt att välja lämpliga videoklipp för specifika ändamål, såsom presentationer eller marknadsföringsmaterial.

De samarbetsverktyg som medföljer ansökan är några av de bästa och enklaste vi såg jämfört med liknande produkter. Med denna digitala kapitalförvaltning programvara, kan du redigera innehåll eller lägga till kommentarer. Du kan visa kommentarer i de mer detaljerade vyer, eller så kan du snabbt bläddra igenom kommentarerna att granska dem.

Nuxeo erbjuder dina grundläggande säkerhetsverktyg som du hittar i många liknande DAM-lösningar. Du kan placera vattenstämplar på innehåll för att säkerställa att det inte används av obehöriga. Du kan också ställa in behörigheter och begränsa tillgången av vissa tillgångar till anställda. Dessutom kan du spåra användningen av en tillgång och all aktivitet som omfattar en specifik del av innehållet.

Denna digitala tillgångar lösning erbjuder utbildningar för att hjälpa dig fullt ut förstå hur du använder detta system och använda den till sin fulla potential. Utbildningar finns på en Nuxeo anläggning eller på nätet.

Om du vill tala med representanter från detta företag, e-post och telefon alternativ är tillgängliga. Representanterna vi kommunicerade med var vänliga och villiga att hjälpa oss. Men det tog flera dagar och några förfrågningar innan vi fick något svar via e-post. Vi skulle vilja se chatt supportalternativ finns också.

Det finns en handfull av online-resurser för att lära dig mer om detta företag och dess processer. Men vi kunde inte hitta några frågor som kan ta itu med gemensamma problem utan att behöva nå ut till en representant.

Nuxeo har mycket att erbjuda, inklusive flera hanteringsfunktioner och stark förhandsgranskning och kommentera funktioner som sticker ut jämfört med liknande lösningar. Denna programvara erbjuder också några enastående funktioner, inklusive dess videostoryboard verktyg. Den största nackdelen med detta DAM lösning är dess kundsupport. Ger dock Nuxeo fortfarande gott om funktioner och verktyg för att göra det här programmet värt din ersättning.