cirkelsågar – Milwaukee Cirkelsåg 2017 – Top Tens

Milwaukee 6390-21 är en kraftfull, enkel att hantera cirkelsåg som rankas bland de bästa elverktyg vi granskat. Att leva upp till Milwaukee starka rykte i branschen, är detta såg byggd med hållbarhet i åtanke för långvarig användning. Vare sig du letar efter en ny såg för ditt yrke eller hem-baserade projekt, är detta en av de bästa sladd cirkelsågar och kommer att imponera dig gång på gång.

Sammanfattning

Denna cirkelsåg tar 7 blad 1/4-tums diameter, vilket innebär att du kommer att kunna skära igenom de flesta trä projekt smidigt och enkelt. Motorn ger upp till 5800 varv per minut och ger upp till 3,25 max hästkrafter. Denna kraft kan översättas till smidig, lätt skär genom olika material. Förutom sin stora makt, har denna cirkelsåg en kompakt och lätt design, väger in på endast 10,4 pounds. Även om detta inte är den lättaste sågen vi granskat, är det tillräckligt lätt för att göra det mycket lättmanövrerad och lätt att hantera.

Som med de flesta Sidewinder cirkelsågar, är Milwaukee 6390-21 klinga placerad på höger sida av handtaget. Denna konstruktion offrar en del synlighet av bladet under snittet för en välbalanserad, bekväma verktyg för att hantera. Denna cirkelsåg använder också en justerbar och ergonomiskt patenterade handtag kallas Tilt-Lok, vilket gör snabba och enkla justeringar för en rad olika grepp, vilket är en trevlig funktion, eftersom du kan placera handtaget där det är mest bekvämt för dig.

Medan Milwaukee 6390-21 är bland de bästa motorsågar du kan hitta, saknar vissa funktioner som finns i andra cirkelsågar vi granskat. Till exempel, innebär detta såg inte omfatta en laser guide som hjälper dig skära raka linjer eller en elektrisk broms för att bromsa eller stoppa bladet så snart avtryckaren släpps. Kanske den mest oförsonliga element sågen är bristen på koniska stopp som skulle ha hjälpt dig snabbt justera verktyget för att göra snedsågning vid de gemensamma grader. Men till skillnad från många andra produkter som vi granskade, kommer detta såg med en hård väska som du kan använda för att både skydda och transportera sågen.

Om du stöter på några problem när du använder sågen, Milwaukee erbjuder en imponerande fem års garanti som skyddar dig från tillverkningsfel. Du kan också kolla in en online-användarhandboken på bolagets hemsida om du tappar bort fysiskt exemplar som medföljer produkten. Du kan kontakta företaget via telefon eller e-post.

Milwaukee 6390-21 framstår som en topp cirkelsåg för många snickare och husägare både tack vare sin mångsidighet som ett elverktyg, liksom dess effektivitet i utformning och förmåga. Verktyg tillverkade av Milwaukee tenderar att ha en lång livslängd tack vare överlägsen byggkvalitet, och denna maskin är inte annorlunda.