centrala luftkonditioneringsaggregat – Rheem Prestige Series 2017

Luftkonditioneringar i Rheem Prestige serien tillhandahålla energieffektiva funktioner och en hållbar konstruktion som klarar alla väder s hårdhet medan finslipa dina inomhusklimat. Denna kylanordning har en siare betyg på upp till 17 och ett diagnossystem som bidrar till att säkerställa att den fungerar som bäst. Siaren prestanda är inte lika bra som de flesta av luftkonditioneringsaggregat Ranking på vår lineup, även om det är en enorm förbättring jämfört med många äldre generationer av luftkonditioneringar.

Sammanfattning

Den Rheem Prestige serien luftkonditionering styr dess luftflöde för att säkerställa att du är bekväm och fri från oönskad fukt som kan producera mögel. Denna central luftkonditionering har en on-demand avfuktning funktion med en två-stegs kompressor, som är bättre än den gamla stegsenheter men inte lika effektivt som vissa moderna enheter, som har mer än två steg.

En av fördelarna för detta hem luftkonditioneringen är dess Comfort Control2 System. Detta system ger 32 omborddiagnostik och fel historia koder för att upptäcka eventuella problem som uppstår. Om den hittar några allvarliga problem, skickar det en varning till termostaten så att du vet.

En louvered jacka skyddar spolarna från luftkonditioneringen från alla destruktiva element. Enheten är tillverkad av galvaniserat stål, som hjälper det tål hårda förhållanden och länge. Den övre grillen är löstagbar, så att du kan komma åt de inre delarna för underhåll. Du kan ta bort en servicepanel för ännu mer tillgång till det inre. Gallret är också utformad för att skydda den centrala luftkonditioneringen från fukt, såsom regn eller snö, som annars skulle orsaka omfattande skador.

I fall uppstår allvarliga problem, en 10-årig enhet utbytesgaranti och en 10-årig delar garanti finns på plats. En livstid enhet garanti skulle vara idealiskt, men den 10-åriga garanti är tillräcklig.

Den Rheem Prestige-serien är en central luftkonditionering med bra funktioner. Det har den näst lägsta SEER betyg i vår jämförelse, men det är sannolikt mycket bättre än SEER rating den gamla modellen du byter ut. Designen är utmärkt, skydda den från alla yttre förhållanden och så att du enkelt få tillgång till det inre för underhåll. Dessutom har denna centrala luftkonditioneringen en stark kompressor för att säkerställa att du njuta av sval komfort hela sommaren.