avfuktare – GE ADER50LQ 2017

GE ADER50LQ avfuktare kombinerar energieffektivitet och komfort kan göra ditt hem mer behaglig och hälsosam, plus att det kan fungera som en avfuktare för källare. Denna apparat kan ta upp till 50 liter fukt från luften inom 24 timmar.

Sammanfattning

Enheten ska användas i rum som sträcker sig över 1500 kvadratfot eller mindre. Det kan effektivt avfukta mindre rum och vardagsrum, och det har kapacitet att avfukta områden med höga koncentrationer av fukt snabbt. Uppsamlingsbehållaren rymmer upp till 17,5 liter vatten, vilket begränsar antalet gånger du behöver för att tömma vattenhinken.

Beroende på storleken på området, kan denna enhet fungerar bra som en källare avfuktare. Denna GE avfuktare möjliggör kontinuerlig dränering; Men det kommer inte med en dräneringspump. Om du väljer att tömma din avfuktare istället för att använda den medföljande uppsamlingsbehållare, måste du hålla detta i åtanke när du placerar den i ditt hem, eftersom det skulle kräva närhet till en närliggande golvbrunn. Om du använder uppsamlingsbehållaren i stället, varnar enheten dig när skopan är full.

Tyvärr saknar denna avfuktare en 24-timmars timer. Många modeller har timers som låter dig bestämma hur länge du vill att maskinen ska köras. Vissa modeller kan ställas in för olika tidsfördröjningar innan automatiskt stänger av sig själv.

Dessutom kommer denna avfuktare med tre fläkthastigheter i stället för de vanliga två inställningar som finns på de flesta jämförbara avfuktare. Detta gör det möjligt att styra hur högt din avfuktare är, hur snabbt du vill minska ett rummets luftfuktighet och hur mycket energi du vill använda. Sammantaget dessa tre inställningar ger dig mer kontroll än de andra avfuktare.

De tre fläktinställningar gör maskinen mycket mer energieffektiva. Avfuktaren använder endast 530 watt när den används. Detta är betydligt mindre än de flesta av de andra avfuktare vi över och varför Energy Star intygar det. Avfuktaren har ett års garanti.

Liksom de flesta stora kapacitet avfuktare, är GE: s modell skrymmande och tunga. Modellen väger 43 pounds och har breda dimensioner. Innefattar emellertid avfuktaren fyra styrhjul som förbättrar rörligheten. Den neutrala design hjälper det smälter in med ditt rum inredning, och du kommer knappt att märka det i rummet. Det är en lugn avfuktare, delvis för att de tre hastighetsinställningarna.

GE ADER50LQ avfuktare låter dig ta full kontroll över luftfuktigheten i ditt hem. Till skillnad från många andra modeller, har du tre olika fläkthastigheter som kraftigt kan minska luftfuktigheten och buller i ditt hem. Även om det saknar vissa funktioner, totalt sett, kommer det att göra ditt hem mer bekväm.