anställd schemaläggningsprogram – Shiftplanning 2017

Shiftplanning erbjuder små till stora företag anställd schemaläggningsprogram som fungerar bra för ägare, chefer, mänsklig personal och anställda resurs. Du kan anpassa de verktyg som tillhandahålls för att organisera dina anställda med effektivitet och effekt. Det finns många funktioner som ingår som hjälp att göra schemaläggning enkel, såsom installationsguiden och möjligheten att importera och exportera data. Mobila applikationer kan du tenderar att schemaläggning frågor i farten. Shiftplanning ger också kraftfulla schemaläggning funktioner, såsom dra-och-släpp-funktioner och förmågan att fylla skift baserade på anställdas kompetensnivå. Den innehåller också en robust rapporteringssystem som inkluderar möjligheten att skapa anpassade rapporter.

mjukvaru~~POS=TRUNC

Dina anställda kommer att dra stor nytta av schemaläggningsprogram eftersom det ger dem möjlighet att byta skift och begära ledigt nätet. De kan också visa sina scheman på sin mobila enhet eller dator med en internet-anslutning. Shiftplanning tjänar våra Top Ten Gold Award på grund av dess starka schemaläggning kapacitet, utmärkt funktionalitet och stark kundservice.

Ett av de enklaste sätten att spara tid med anställd schemaläggningsprogram är att ha förmågan att importera data, som Shiftplanning kan du göra. Eftersom du använder en webbaserad applikation, är ditt företags information sparas på Shiftplanning säkra server, som backas upp ofta och företaget följer strikta säkerhetsrutiner för att hålla dina data säkra.

Du kan komma åt Shiftplanning genom vilken dator som helst med en anslutning till Internet, och du kan ladda ner en gratis mobil applikation för iPhone, Blackberry och Android-enheter som låter dig hantera scheman som helst. Anställda kan få tillgång till sina scheman via appen eller webbläsarbaserade program, liksom. Om du eller dina anställda föredrar, kan du exportera data för användning i kalendrar som iCal, Microsoft Outlook och Google Kalender. Du kan också ställa in text och e-postmeddelanden för enskilda medarbetare, vilket kan bidra till att eliminera dessa sena ursäkter.

En annan fördel med att använda Shiftplanning är dess öppna uppgifter API alternativ, vilket gör det möjligt att skicka schemaläggningsinformationen till löner och bokföringsprogram genom programmeringsgränssnitt REST, JSON och XML.

När du är redo att ställa in din schemaläggningsprogram, behöver du inte göra det ensam – Shiftplanning ger dig en hjälpande hand genom sin installationsguiden. Och när som helst efteråt, kan du få tillgång till handledning och stöd genom programmet.

schemaläggning Capabilities

Kontoret schemaläggningsprogram innehåller också funktioner som du kan förvänta sig i en personal svit, såsom en klocka för dina anställda.

Du kan snabbt komma igång med Shiftplanning arbetsschema tillverkaren efter du anger information till och definiera positioner. Denna datainmatning är den mest tidskrävande delen av att använda Shiftplanning. Däremot kan du importera data om du redan har filer på dina anställda. Efter att kalkylera den nödvändiga informationen, kan du använda Schema Wizard, ett verktyg som gör att du kan automatiskt generera ett schema för dagar, veckor eller månader baserad på en tidigare tidslinje. Dessa scheman är synlig på nätet av dig, dina chefer och anställda.

Det bästa anställd schemaläggningsprogram hjälper sköld mot schemaläggning missöden med realtids schema konflikt varningar och meddelanden om anställdas tillgänglighet, och Shiftplanning är inget undantag. Du kan också erbjuda anställda möjlighet att byta skift och bjuda på öppna skift. Och eftersom de anställda kan logga in på schemaläggningsprogram som helst, kan de göra ledighet förfrågningar utan att behöva gå till jobbet för att göra det. I våra tester, kom vi över några buggy frågor som verkade fixa sig när vi loggade ut och in igen.

Shiftplanning gör att skapa och ändra skift lätt för chefer med dra-och-släpp-funktion. Om till exempel, du äger ett par caféer och behöver fylla vissa positioner, såsom barista, kock och diskmaskin, Shiftplanning s möjlighet att välja medarbetare för skift baserade på kompetens snarare än namn enbart är en stor tidsbesparing.

Shiftplanning har också en stor rapporteringssystem. Du kan analysera hur många timmar schemalagda av läge, plats, dag eller anställd. Du kan också titta på status av öppna skift, bekräftade skift, anställd tillgänglighet och mer.

Det finns flera sammanfattningar tillgängliga för dig, inklusive löner och spårning arbetskostnader. Shiftplanning kan du titta på semester som är schemalagda eller har tagits, samt närvarostatistik. Om du inte ser en särskild rapport som du behöver, har du möjlighet att använda anpassade rapporter verktyg för att skapa en rapport med den information som fungerar för dig.

informations~~POS=TRUNC rapport~~POS=HEADCOMP

När du lär dig en ny mjukvara, kan en robust hjälpavsnitt vara ovärderlig. Shiftplanning överträffar förväntningarna med sin långa lista med supportfunktioner. Om du lär sig bättre genom att läsa, det finns forum och frågor avsnitt med frågor, svar och förslag från Shiftplanning personal och gemenskap av användare. Om du kan ta till sig information bättre från visuella och ljud tips, det finns video tutorials för att hjälpa med olika uppgifter i programmet. Du kan också få hjälp från startguiden eller schemaläggning guiden.

Slutligen, om du behöver en levande person att hjälpa dig att räkna ut programvaran, kan du ringa, e-post eller chatta med en representant på nätet.

Hjälp och support

När du letar efter den bästa online schemaläggningsprogram gör Shiftplanning ett utmärkt val. Företaget tillhandahåller de bästa schemaläggning lösningar för alla företag – små eller stora – och dess anställda. Du har flexibilitet, kontroll och flera alternativ för att hålla allt i trim. Det är utan tvekan det bästa valet när det gäller anställd schemaläggningsprogram.

Sammanfattning