anställd övervakning programvara – InterGuard 2017

Redaktörens anmärkning: Tillverkaren har informerat oss om att InterGuard Employee Monitoring Software erbjuder nu följande funktioner: öppen kontroll; övervakning i realtid; närvaro spårning; spårning flyttbara lagrings; FAQ; handledning. Vi kommer att utvärdera, rang och granska dessa funktioner när vi nästa uppdatera omdömen anställd övervakning. Samtidigt kan du njuta av vår granskning under ca InterGuard Employee Monitoring Software.

Sammanfattning

InterGuard, av Sonar, är en effektiv anställd övervakning programvara kan spåra internet och applikations aktiviteter på företagets datorer. Programmet är lätt att installera och navigera igenom, särskilt eftersom den insamlade informationen sparas och nås från Sonar molnbaserade server. Detta är helt annorlunda från andra program som du har värd hela programmet på din egen server och datorer. Det innebär också att du kan få tillgång till rapporter om innehållet dina anställda visa från vilken dator som helst.

Detta PC-övervakning programvara samlar skärmdumpar av webbplatser dina anställda tillgång på företagets elektroniska apparater. Det spår e-post och ger kopior av meddelanden så att du kan säkerställa att endast lämpligt innehåll sänds ut. Det kan du också se om filer eller dokument bifogas utgående meddelande så att du kan vara säker på känsliga data inte delas utan vederbörligt tillstånd.

InterGuard innehåller också standardverktyg för att spåra PC-program och program så att du kan övervaka anställda eftersom de skapar dokument, chatt, fil och ta bort data. Den anställde-programvara spårar också när USB-enheter och andra flyttbara lagringsenheter används. Du har gett den extra möjligheten att blockera dessa enheter från att användas, en funktion inte alla personal övervakning lösningar ger.

Förutom att övervaka anställda, låter InterGuard du styra åtkomsten till webbplatser och applikationer. Du bestämmer om du vill att vissa webbplatser blockeras eller filtreras. Du kan också placera tidsbegränsningar på när vissa datorprogram finns tillgängliga för dina medarbetare.

De fördjupade rapporter kan du snabbt se och analysera anställdas aktivitet för att avgöra var produktionen behöver ökas eller om svaga länkar kan behöva förstärkas. All anställd övervakning sker i tyst läge, så att medarbetarna vet aldrig de övervakas om du väljer att varna dem. Du kan inte övervaka i realtid. I stället är alla skärm tas och sparas i din online administrativ portal för visning senare. Du kan fortfarande se en minut-för-minut rapport varje aktivitet från varje användare.

InterGuard ger inte realtidsövervakning, men det ger dig en tydlig bild av de webbplatser som dina anställda tillgång, e-post som skickas ut och om några känsliga filer är kopplade till e-post. Du kan styra vilka webbplatser är tillgängliga genom att sätta filter eller blockera dem helt. Du kan även ange tidskontroller så att de anställda har tillgång till vissa applikationer och program under angivna tider. Den molnbaserade administratörskonto får du tillgång till rapporter och skärmdumpar av anställdas aktivitet från vilken dator som helst i stället för att behöva vänta tills du är på kontoret.