anpassade klistermärken – klistermärke Mule

Klistermärke Mule skapar alla sina klistermärken med stark papperet. De kan även skapa upp till 50.000 etiketter på en timme. Denna egna klistermärken webbplats skapar klistermärken som varar eftersom de är gjorda av slitstark vinyl. Klistermärke Mule får vårt godkännande för sitt stora utbud, hållbara produkter och fri design hjälp.

Val av produkt

Om du har en idé till en dekal som du vill skapa, har denna anpassade klistermärken plats kapacitet. De har en jätte urval av anpassade klistermärken att välja mellan. Denna webbtjänst är idealisk för organisationer eller företag som vill göra hundratals av samma etikett. Denna webbplats är också perfekt för konsumenter som är på marknaden för att utforma skinn till din iPad, iPod eller bärbar dator. De har också utstansade, etiketter eller kyss cut klistermärken. När du har valt vilken typ av dekal du vill göra, kan du välja från en lista över standard klistermärke former och storlekar eller anpassa klistermärke för att passa dina behov. Med hjälp av denna egna klistermärken hemsida, kan du designa klistermärken med en maximal storlek på 17 x 17 inches.

Inte bara är det ett stort urval av klistermärken, varje klistermärke göras från en extra tjock vinyl. Med användning av denna vinyl gör dessa klistermärken hållbara och förhindrar varje krusning eller böjning av produkten. Etiketterna kan användas utomhus och är konstruerade för att tåla svåra väderförhållanden. Klistermärke Mule skapar klistermärken som är vattenavvisande för att tåla regn och snöstormar, och de är UV-resistent så vädret inte kommer att blekna färgkvalitet. Klistermärke Mule hävdar sina klistermärken kommer att pågå i tre till fem år.

Klistermärke Mule ger dig fri klistermärke prover på din begäran. Detta gör att du kan se exakt vilken typ av kvalitet och typ av vinyl klistermärken är tryckta på. Dessa är inte prov på den produkt du köper, men är prover från andra beställningar.

Klistermärke Mule hemsida är enkel utan flashiga annonser och endast fyra ytterligare delar av webbplatsen. Hemsidan displayen är enkel och endast listar typer av anpassade klistermärken och elektroniska skal tillgängliga. Efter att ha klickat på vilken typ av klistermärke du vill skapa, då du väljer din storlek och antal och ladda upp dina konstverk. Allt konstverk för denna egna klistermärken webbplats måste göras med ett annat program. Det finns inget sätt att skapa designen direkt på deras hemsida, men när du skickar din design du bara några musklick bort från att placera din egna klistermärken ordning.

Denna egna klistermärken webbplats erbjuder standard klistermärke och elektroniska hud mallar. Du kan ladda ner dessa mallar i PDF, EPS eller PSD format och använda dem för att skapa den exakta storleken på klistermärken du behöver. Dekalen mallar inkluderar alla dina grundläggande former såsom kvadrat, cirkel, rektangel, oval och en bildekal. Det finns mallar för de flesta Apple elektroniska produkter, inklusive MacBook, iPhone, iPod Touch och iPad. Dessa är inte den enda elektronik klistermärken Mule skapar egna skinn till, men det är de produkter som har gratis mallar. Du kan också betala för att göra anpassade skal för iPod Nano, Windows bärbara datorer och Kindle eBook läsare.

Enkel användning

En av denna webbplats enastående funktioner är de erbjuder fri frakt på 10 arbetsdagar. Denna egna klistermärken företag skickar alla USA och Kanada order gratis med UPS. Kassan är också lätt med denna webbtjänst. Du berätta vilken typ, storlek och mängd av dina stickers och sedan ladda upp din bild. Vi blev imponerade att se att innan ditt kreditkort debiteras, kommer de att skicka dig en gratis bevis på din klistermärke. Du får se exakt hur det kommer att se ut, och om du inte gillar vad du ser, kan du begära ändringar. Klistermärke Mule debiterar dig tills du är helt nöjd med etiketten du har utformat.

Om du inte är nöjd med din trycksak och det finns ett kvalitetsproblem, kommer klistermärke Mule ersätta klistermärken gratis. Det finns ingen anledning att skicka klistermärken tillbaka, vilket gjorde oss lyckliga. Det elimineras något krångel för att skicka produkterna för att få en återbetalning eller en annan ordning av klistermärken. De ber dig att bifoga ett foto i ett e-postmeddelande som förklarar problemet och de kommer att skicka en ny beställning av klistermärken med problemet löst. Det är en enkel politik för återvändande och inte kräver att du hoppa genom alla ringar för att få högkvalitativa utskrifter som du förtjänar.

Kundservice är ett område denna egna klistermärken webbplats utmärker sig. En av de första saker som vi märkt när vi in ​​deras webbplats är de erbjuder gratis hjälp med något konstverk design. Detta innebär att om du kämpar för att skapa en logotyp, eller någon annan typ av klistermärke, kan du skicka design och deras experter kommer att arbeta för att ge dig en högkvalitativ klistermärke design.

En liten konstkrav ark på denna egna klistermärken webbplats. Detta krav blad ger kunderna information såsom filformat som är acceptabla, de format som rekommenderas och länkar till klistermärke och anpassade hud mallar. Och om du har fler frågor eller har några bekymmer om hur man säkerställer att din klistermärke kommer ut med högsta kvalitet, erbjuder klistermärke Mule utmärkt kundservice med en mängd olika sätt att kommunicera med någon från företaget. Ett e-postformulär och telefonnummer finns på deras kontaktsida. De har också flera sociala nätverk såsom Twitter och Facebook-konto. Om du har en fråga, föreslår de att skicka dem en tweet för att få en snabb och snabbt svar.

Sticker Mule är en personliga klistermärken webbplats som innehåller en stor variation med ett lågt pris. Fri frakt och designhjälp är stora fördelar med att använda denna webbtjänst. Vi blev imponerade med alla de fördelar som de erbjuder sina kunder och utmärkt kundservice. Vi hittade klistermärke Mule att vara den idealiska webbplatsen för att utforma elektroniska skinn på grund av sin stora samling av produkter och mallar.

Betalning och frakt

Hjälp och support

Sammanfattning