anpassade klistermärken – Blixt etiketter

Blixt etiketter är en anpassade klistermärken webbtjänst som får etiketter snabbt ut genom dörren och in i dina händer inom några dagar. Bortsett från deras snabb handläggningstid, ger detta företag högkvalitativa etiketter och klistermärken som kan anpassas för att passa alla storlek eller form. Och om du är intresserad av att lära sig lite mer om klistermärken, tryckprocessen och några intressanta fakta, erbjuder denna webbplats en detaljerad lärcentrum som skiljer det från andra.

Val av produkt

Du kan skapa klistermärken av alla storlekar och former med hjälp av blixt etiketter. Denna klistermärke webbtjänst är idealisk för konsumenter som vill köpa etiketter för ett företag eller kontor. De kan skapa någon typ eller storlek av klistermärke beroende på dimensioner och egenskaper som du behöver i din vidhäftande produkt. Även om de utformar för att passa dina behov, detta egna klistermärken webbplats faktiskt har specialiserat sig på anpassade etiketter. De skriver ut på en vit polypropylen etiketter som är vattentätt och som inte kommer att förstöras av olika krämer och oljor. Etiketterna kan också skrivas ut på klart eller krom polypropylen och vinyl.

Blixt etiketter använder digitaltryck att skriva ut alla sina produkter. Digitaltryck håller priserna nere eftersom det inte finns någon setup avgift, som också hjälper till att påskynda processen. Digital tryckning gör det möjligt att ha en högre upplösning. Denna egna klistermärken webbplats använder en tryckpress som skriver ut 230 linjeraster. Linjeraster är mätning av hur många rader är tryckta med en tum. Det stora antalet gör detaljer komma till liv och färgerna har en intensitet som är svårt att hitta någon annanstans.

Dessa klistermärken och etiketter är miljövänliga. Etiketterna är tillverkade av Earthfirst PLA, som är ett etikettmaterial tillverkad av majs i stället för petroleum. Om du är intresserad av att se kvaliteten Detta miljövänliga material besitter, kan du begära gratisprover på deras hemsida.

Den övergripande känslan av webbplatsen var enkel, men vi hade ibland problem att hitta exakt vad vi behövde. Vi önskar att det fanns en möjlighet att utforma vår etikett direkt på hemsidan och söka efter bilder. Webbplatsen innehåller en grundlig databas med artiklar som ger information för att hjälpa dig i designprocessen.

En av våra favoritfunktioner på denna egna klistermärken webbplats är de tre alternativ som finns för beställning och köpa din produkt. Du kan beställa online, via e-post eller per post. Om du beställer klistermärken genom posttjänster, kan du bränna din bild på en skiva och skicka den tillsammans med din orderinformation. Alla andra order måste göras via e-post.

Enkel användning

Som vi sagt tidigare, Blixt etiketter ger kunderna en av de kortaste handläggningstider för sina klistermärken och etiketter. Denna snabb service är möjligt eftersom alla deras utskrifter är digital och inte kräver dem att sätta upp några plattor eller pressar. Handläggningstid för klistermärken är tre till fyra arbetsdagar på skrivaren plus ytterligare några dagar för att fartyget din produkt.

Blixt etiketter har utmärkt kundservice med flera sätt att få hjälp och svar på alla frågor du kan ha. Vi blev imponerade med sin konst krav ark, som påminner konstruktören av de små utforma detaljerna, tillsammans med de stora. Det förklarar också villkoren för dem med liten eller ingen erfarenhet av design.

Vi var glad över att se en hel del av sin webbplats tillägnad pressmeddelanden om företaget och nyhetsartiklar om märkning, klistermärken och andra förpackningar nyheter. Denna webbplats är inte bara användbar för att utforma egna klistermärken och etiketter; det är också informativ och pedagogiska.

Blixt etiketter erbjuder Kunders egna klistermärken och etiketter som är bekymmersfri att utforma, ordning och ta emot. Vi blev imponerade med snabb handläggningstid och miljövänlig utformning av dessa lim. Blixt etiketter är en webbtjänst som erbjuder kvalitetsprodukter utformade för att passa din klistermärke och etikett behov.

Betalning och frakt

Hjälp och support

Sammanfattning