valutamäklare – tradeking 2017

Tradeking Forex är valutahandel arm tradeking, en populär online aktiemäkleri. Tradeking fungerar som en Introducing Broker för GAIN Capital, som är en av de största forex mäklare som är verksamma i USA har inga provision men relativt höga spreadar. Dess plattform är under genomsnittet och är inte så användarvänligt som någon annan vi ses.

Sammanfattning

Den viktigaste handelsplattform som erbjuds av detta mäklare är tradeking ForexTrader. Våra granskare hämtat tillgängliga demo konton så att vi kunde jämföra denna plattform med andra valutamäklare. Tradeking plattform inte mäta sig med några av de andra. Det saknar några av de användbarhet funktioner som vi söker i en valutahandelsplattformar. De grafiska verktyg har några alternativ för att justera listorna, och du kan inte jämföra olika symboler med varandra. Den viktigaste instrumentbrädan är inte anpassningsbara och du kan inte justera inställningarna för standardfönster. Demo-konto tillåter inte skapandet av registreringar, så våra granskare kunde inte testa den funktionen.

Tradeking gör också en mobilapp som finns. Våra granskare fann appen att vara lätt att använda och bland de bästa apps som erbjuds av forex mäklare. Den största nackdelen med appen är att du bara kan ställa in stilen på listorna och kan inte använda några tekniska indikatorer. Detta gör de mobila diagram mindre effektivt verktyg för att analysera marknaden och planerar eventuella valutahandelsstrategier.

Tradeking Forex har över 50 valutapar tillgängliga för handel. Dessa inkluderar alla de stora paren, många mindre par och några exotiska valutor, såsom ryska rubel, den mexikanska peso och ungerska forint.

För att börja handla genom denna förmedling, måste du göra en första insättning på $ 2500, vilket är den dyrare änden av vår uppställning. Tradeking tar inte ut provision på affärer du gör. Det betyder markera upp köp / sälj spreadar. Av de mäklare vi granskat, dess sprider tenderade att vara den högsta. Det bör noteras att spreadarna ständigt skiftande och kan variera kraftigt från dag till dag beroende på marknadsförhållandena.

Tradeking Forex erbjuder mycket bra utbildning på sin plattform, inklusive videor, handledning och en detaljerad bruksanvisning. Vecko webinars erbjuds som ger marknads commentary och handel tips, men det finns ingen arkiv tillgängligt. Du kan nå kundtjänst 24 timmar om dygnet under veckodagarna när valutamarknaden är handel.

Tradeking Forex tar ingen provision, men har relativt höga uppslag. Dess plattform saknar några viktiga funktioner, men det har en mobil app kvalitet.