sladdlösa telefoner – VTech DS6751, 2017

VTech s DS6751 trådlösa telefonen inte har top-of-the line funktioner som en del av våra högre rankade fasta telefoner. Men erbjuder detta hemtelefon fortfarande Bluetooth och paras enkelt med din mobiltelefon. Det är enkelt att använda och att ställa upp, och det är billigare än de flesta fasta telefoner.

Sammanfattning

Denna trådlösa hemtelefon uppsättning kommer med en standard för två telefoner, men det kan hantera upp till fem. Batteriets livslängd för mobiltelefoner är 7 timmars samtalstid eller fem dagar på standby. Detta är lägre än genomsnittet när man jämför enheten till andra telefoner. Det är också långsammare vid laddning och kommer att ta 11 timmar att ladda batterierna. De bästa telefonerna tar bara 7 timmar att ladda.

En av de största fördelarna med DS6751 är dess bas. Det har en stor knappsats, högtalartelefon och en nummerpresentatör. Vissa baser inte har en högtalartelefon, men detta sladdlös telefon set innehåller en bas högtalartelefon och möjligheten att använda varje enskild handenhet som en högtalartelefon också. Högtalartelefonen är inte extremt högt och det tar upp din röst mycket bättre om du talar direkt in i det, men det är funktionell.

De telefoner erbjuder alla vanliga funktioner som du kan förvänta dig när du köper en trådlös telefon. De har intercom funktion, konferenser och en tyst miljö, men de har inte mer avancerade funktioner. Till exempel kan de inte ta emot textmeddelanden från din mobiltelefon, och de kan inte kopplas ihop med ett trådlöst headset. Dessutom, eftersom det inte finns ett headset jack, du kan inte använda en headset heller.

Telefonen har gott om förvaring. Det kommer att hålla 200 kontakter och kommer ihåg de senaste 50 ringer. Den lagrar också de senaste 10 utgående nummer du ringer. Som för telefonsvararen, är det i stånd att spela in 14 minuter av meddelanden.

VTech har ett års garanti med sin trådlösa telefon set. Företaget erbjuder telefon och e-post stöd samt. Du kan läsa frågor sida eller ladda ner bruksanvisningen på VTech hemsida.

Sammantaget anser VTech DS6751 inte har alla de avancerade kommunikationsfunktioner som några av de bästa fasta telefoner, men det fortfarande par med din smartphone, har en bra bas och erbjuder alla grundläggande funktioner, som konferenser och ger dig en telefonbok med massor lagring.