serietidning programvara – Corel Painter, 2017

Redaktörens anmärkning: En ny version av denna produkt, Painter 2015 är tillgänglig. Vi kommer att till fullo utvärdera den här versionen när vi nästa uppdatera Comic Book Software webbplats.

Sammanfattning

Corel Painter är ett utmärkt val för att föra din serietidning eller grafisk roman fantasi till liv. Det är ett mångsidigt program som du kan använda för att skapa karaktärer genom fotokonst, 3D illustrationer, traditionella konst skisser och mer. Det är enkelt för nybörjare att använda, men ändå har alla intrikata funktioner expert konstnärer behöver och förvänta sig i serietidning programvara.

Denna komiska göra programvara har så många penslar, pennor och pennor att det innehåller en sökfunktion för att hjälpa dig att hitta bilden verktyg du behöver. Du kan förhandsgranska slag för varje ritning redskap och justera inställningarna och egenskaperna för varje för att hjälpa till att förbättra dina kreativa uttryck. Om du inte kan hitta penseln du letar efter, låter Corel Paint du skapa en anpassad en. Inte bara kan du spara dina nya penslar som ska användas för ett annat projekt, men du kan även spara och skicka dem till andra kolleger konstnärer att inkludera och använda i sina egna Corel Painter ritning kit.

Använda perspektivlinjer och gränspunkter, kan du enkelt dra bilder från olika synvinklar. Detta är användbart vid utarbetandet 3D-figurer och bakgrunder för din serietidning. Du kan också inkludera hastighet och fokusera linjer.

Corel Painter inte har teckenmallar som andra serietidning beslutsfattare gör. Du kommer att behöva göra allt arbete frihand, eller importera från andra program. Lyckligtvis är det lätt att importera bilder och fotografier från andra program och använda verktygen inom Corel Painter att lägga till fler kreativa inslag till dem.

Detta serietidning programvara har inga skriptverktyg. Detta är inte så förvånande eftersom de flesta serietidning programvara har antingen illustration eller skript verktyg, men inte båda. Corel har inkluderat många fiffiga funktioner såsom lager och interaktiv spegling. Det är också kompatibel med elektronisk penna och tabletter. Detta gör det mer bekvämt för dig att skapa din grafiska romaner, så att du kan använda naturliga stroke.

Du kan spara och exportera dina bilder från Corel i flera olika filformat. Några av dessa format inkluderar BMP, JPEG, TA, TIFF, PNG och PDF. Om du behöver hjälp med Corel Painter, kan du använda en av Corels servicealternativ. Du kan också få tillgång till användarhandböcker och vanliga frågor avsnitt på nätet, eller så kan du maila företaget direkt för personlig assistans.

Även om du kommer att behöva ett annat program för att inkludera text med din serietidning, är Corel Painter ett bra val för att skapa dina serietidningsbilder. Du kan använda en av Corels många penslar, eller till och med skapa egna. Spara och exportera dina bilder för enkel delning, och importera bilder och foton från andra program utan att behöva oroa något försvinner eller förvrängs.