mobiltelefoner – T-Mobile myTouch 4G

MyTouch 4G pekskärm telefonen ger dig en långvarig batteritid medan du surfar på nätet och spela Rock Band. Du kan gå handsfree på den här telefonen med Genius alternativ som gör att du kan ringa, text, söka på internet och mer. MyTouch Telefonen levereras med en expanderbar 8 GB lagringsutrymme. Den körs på Android 2.2 och har en single-core processor.

Sammanfattning

MyTouch kommer i svart och vitt. På baksidan av telefonen har en strukturerad metallhölje, 5-MP tillbaka vänd kamera, LED-blixt och en högtalare. Inuti räcker batteriet inte täcka microSD-kort så att du kan komma åt den lätt. Framsidan av myTouch har de flesta av de typiska knappar: Home, Meny och Back. I stället för en sök-knappen däremot, den har en Genius-knappen. När du klickar på Genius-knappen, det ger dig möjligheter att ringa någon, skicka ett SMS eller e-post, söka på nätet, hitta ett företag och mer. Framsidan av myTouch Telefonen har också en kamera som är 3 MP. Den vänstra sidan av telefonen har en mikro-USB-port och volymknapparna. Den övre delen av myTouch telefonen har en strömbrytare och hörlursuttaget. På den högra sidan av telefonen finns det en knapp för kameran.

Skärmupplösningen på myTouch är 800 x 480 pixlar. Skärmstorleken är 3,8 inches diagonalt. Måtten på denna touch telefon är 4,8 x 2,4 x 0,4 inches. Även om den här telefonen är mindre än vissa telefoner vi granskat, det är inte nödvändigtvis lättare. Vid 5,4 uns, är myTouch lite tyngre än genomsnittet.

Batteriet för denna touch telefon är en trooper. Du kan prata upp till 10 timmar på myTouch 4G. I standby-läge, kommer du inte juice upp den här telefonen för upp till 432 timmar. Många av touch-telefoner vi granskat behövde ta ut mycket tidigare än så.

Detta touch telefon körs på 4G-nät. Den har 8 GB mer lagring SD-kortplats och 4 GB internt lagringsutrymme. MyTouch har en 1 GHz single-core processor och fungerar på Android 2,2 operativsystemet. Även om den här telefonen kan köra lite långsammare än telefoner med dual-core processorer eller Android 2.3, kommer det fortfarande fungerar bra för dig. MyTouch 4G kommer med ett års garanti.

Rock Band finns på myTouch telefon. Även om du inte kan sjunga i telefonen, kan du fortfarande trycka på knapparna för att matcha noterna att få poäng. Du kan få TV-appen T-Mobile som låter dig titta på TV. Denna kontakt Telefonen levereras med en Swype pekskärm tangentbord som tillåter dig att föra fingret från bokstav till bokstav på det virtuella tangentbordet för att skriva ord. MyTouch Telefonen levereras med ett 8 GB microSD minneskort. MyTouch Telefonen levereras med hörlurar som har en mikrofon och volymkontroller på sladden in-line. Telefonen levereras med en accelerometer, som gör det möjligt att slå på telefonen på sin sida och har telefonen justera skärmen till liggande orientering.

Du kan dra nytta av GPS, Wi-Fi och Bluetooth med denna touch telefon. MyTouch kan komma åt dina Facebook- och Twitter-konton samt YouTube. Den levereras med en digital spelare och en FM-radio. Det gör det också möjligt att du kan skilja dina myTouch telefon i tre arbetsytor: KidZone, hemmet och arbetsplatsen.

Med myTouch kan du Swype, spela Rock Band och gränssnitt med telefonen helt enkelt genom att tala. Detta touch telefon har en 1 GHz processor och körs på Android 2.2. Det kan komma 4G-nätet, som namnet skulle innebära. MyTouch 4G telefon kommer att hålla igång när andra telefoner kommer att behöva ladda. Det får inte springa så fort som vissa touch-telefoner, men det kommer att hålla dig uppdaterad med alla de uppgifter som du vill utföra.