livsmedels skalor – Kalorik Digital 2017

Den Kalorik Digital Köksvåg är en unik post i vår granskning av de bästa mat skalor på marknaden. I stället för den platta vågen återfinns på konventionella köksvåg, är detta en kopp skala med en stor, avtagbar stålskål som tillåter dig att väga upp till 11 pounds av ingredienser. Den har också en in-handtag display som enkelt läsa i alla ljusförhållanden.

Sammanfattning

Standardutförandet för köksvåg är typiskt en metallplatta på vilken du placerar mat och ingredienser för att mäta sin vikt. Den Kalorik Digital är helt annorlunda än den här typiska design och är helt enkelt en stor metallmätnings skål med ett handtag som har en digital skärm. Detta är bland de mest unika mönster vi har sett för vågar och verkligen bidrar till enhetens totala överklagande.

Skålen själv är rostfritt konstruktionsstål, och graverade längs dess insida är mätnivåer i milliliter och fluid ounces. Detta betyder inte maten skala kan bara mäta i dessa två enheter. Den hanterar även gram och pounds för fast, i motsats till flytande, ingredienser. Handtaget displayen är en intressant nyhet med tre knappar och en stor digital avläsning. Bara vara säker på att inte trycka på några knappar när du använder handtaget för att lyfta och hälla ingredienser.

Den elektroniska köksvåg lossnar lätt från skålen för att möjliggöra enkel rengöring. Vågen har en maximal kapacitet på 11 pounds och kan mäta så exakt som en enda gram eller 0,1 fluid ounces. När mätningen skålen placeras på vågen, aktiverar det tara funktionen för att minska omfattningen vikten till noll faktor i den exakta vikten av livsmedel eller ingredienser utan extra skillnad på skålen.

Skalan får sin kraft från två AAA-batterier. Skalan display ger både låg-batteri och överbelastningsindikatorer. Något tyngre än 11 ​​pounds kan inte hanteras av vågen och kommer inte att resultera i noggranna mätningar. Detta är en rejäl gräns för de flesta elektroniska köksvåg. Själva skärmen är ljust bakgrundsbelyst, vilket innebär att du kan enkelt läsa det i lowlight förhållanden.

I tillägg till de graverade milliliter och ounce mätnings nivåer som konstaterats i den löstagbara rostfritt stål skål, denna mat skala ger också en viktmätning som finns i i-handle display. Du kan väga ingredienserna i gram, ounces, pounds, fluid ounces och milliliter. Emellertid är dessa enheter är inte alla tillgängliga i samma läge. För att väga fluid ounces, måste du vara i vatten, mjölk eller olja lägen. Denna mat skala har även mjöl läge, som mäter i koppar i stället för i gram eller ounce. Dessa funktioner ger denna mat skala en mer praktisk funktionalitet än sina platt-plattform motsvarigheter.

Kalorik garantiperiod för denna köksvåg är ett år. Detta är en av de kortare garantier som vi stött på vår granskning av de bästa köksvågen, men det borde räcka för enstaka defekta enheten. Kalorik erbjuder också kundsupport via telefon och e-post. Däremot kan enkla frågor vanligtvis besvaras genom att konsultera den medföljande instruktionsboken eller avsnittet Vanliga frågor på webbplatsen.

Den Kalorik Digital Köksvåg tar plats som en av de bästa köksvågen på marknaden på grund av sin innovativa design och hållbar konstruktion. Tillsatsen av det rostfria stålet mätnings skål drastiskt ökar dess praktiska aspekter i köket som skålen kan användas inte bara för att mäta ingredienser, men också för att blanda dessa ingredienser.