kreditkort – Ändra Merchant Solutions, 2017

Ändra Merchant Solutions är ett Kalifornien-baserade kreditkort processor med en låg-pris-garanti som ger interchange-plus och differentierade prisplaner. Den interchange-plus ränta som Ändra Merchant Solutions citerade våra testare är bättre än genomsnittet, med ett påslag på mellan 0,20% och 0,25%. Den genomsnittliga utbyte uppmärkning i vår granskning är 0,30%. Den interchange-plus per transaktionsavgift på $ 0,10 är genomsnittliga. Ändra Merchant Solutions citeras också våra testare en stegvis hastighet, med början vid 1,39% för kvalificerade betalkort och 1,69% för kvalificerade kreditkort, som inte är lika konkurrenskraftig som den interchange-plus ränta.

Sammanfattning

De månatliga avgifter denna processor inkluderar en $ 10 månadsavgift och en $ 79 årsavgift PCI-efterlevnad. Dessa avgifter faller under de typiska mängder som vi såg från processorerna i vår granskning, särskilt avgift PCI-efterlevnad, som är $ 20 mindre än den genomsnittliga processorer som debiteras denna avgift. Det kräver att du skapa en månatlig minimum av $ 25 i bearbetning avgifter om du delta i fri terminal placering plan.

I vår utvärdering av kreditkort processorer, värderade vi processorer som var öppen med sina prissättning, avgifter och villkor tjänster – både på bolagens webbplatser och med våra testare. Ändra Merchant Solutions inlägg lite information om sina villkor och avgifter, men det är oklart om sin prissättning som det lovar besparingar men ger inte specifika priser. Under vår testproceduren, begärde vi kontrakt att granska, men ändra Merchant Solutions inte skicka en, inte heller maila oss en bekräftelse av de taxor som den citerade våra testare via telefon.

Ändra Merchant Solutions inte kräver att du registrerar ett långsiktigt kontrakt, vilket kan ge dig möjlighet att ändra kreditkort processorer om din nuvarande man inte uppfyller dina behov. Denna processor har en längre än genomsnittet ställtid, med tre eller flera dagar för att etablera kontot.

När du registrerar dig med en processor, vill du kundservice som är kunnig och snabb att svara. Medan reps våra testare talade med från Change Merchant lösningar förutsatt användbar information, har de inte följa upp via e-post och var sporadisk följa upp per telefon. Denna tjänst svarade inte när vi fyllt i formuläret på sin webbplats, så du bör ringa direkt.

Ändra Merchant Solutions erbjuder ett bättre än genomsnittet interchange-plus ränta samt låga avgifter. Det kan dock vara svårt att komma i kontakt med denna processor som sin kundservice reps är mindre känsliga än många av sina konkurrenter.