konferenssamtalstjänster – konferenssamtal 2017

Konferenssamtal från Vast konferens har alltid rankade väl i det förflutna. Nu, med sina senaste uppgraderingar planera och nya funktioner, är denna tjänst en av de mest sömlösa och enkel telefonkonferens tjänster vi testade. Inte bara är det mest förbättrade spelare på denna marknad, men det vinner också Top Ten Recensioner Gold Award för bästa konferenssamtal tjänster. Denna tjänst har en fantastisk balans av funktioner som anpassa med sin höga kvalitet kundsupport.

konferensfunktioner

En anledning till att vi gradera Konferenssamtal så mycket är att det är specialiserad på konferenssamtal. Detta är inte en sista minuten tillägg till en befintlig webbkonferenstjänst. Konferenssamtal fokuserar på telekonferenser, och det visar i kvaliteten på samtal och antalet funktioner den erbjuder. Detta företag ger två specifika planer: Den första är för omedelbar konferenssamtal, och den andra handlar om operatörsassisterade samtal.

Föreliggande konferenssamtal lämnar schemaläggning upp till dig. Du kan ställa in en tid för att träffa dem i andra änden av linjen eller göra en reservation samtal när du har improviserade möten. Eftersom mötet värd, har du en instrumentpanel som ger varje bit av information som du behöver veta. Medan många företag snåla på gränssnittet eftersom tjänsten är till stor del görs på telefonen ger Conference Calling dig full webb kontroll. Du kan stänga samtal, spela upp uppropet och se samtalsrapporter.

Alternativet reservationkonferenssamtal kan du schemalägga en telefonmötet 24/7. Du skickar helt enkelt alla dina deltagare konferenslinjen och åtkomstkoden, tillsammans med tidpunkten för mötet. När mötet börjar, deltagarna ringa in samtalet och ange tillhandahållna koderna. Det är enkelt och okomplicerat.

Denna konferenssamtal leverantör erbjuder samtalsinspelning, så att du kan välja att spela in alla dina konferenssamtal och spela upp dem vid ett senare tillfälle. Du kan hålla dessa samtal som lagras i din Konferenssamtal konto, hämta inspelningar direkt till din hårddisk och även dela dem på sociala medier. Du kan också skapa en anpassningsbar hälsning i början av dina samtal. Detta är en enastående funktion som verkligen förbättrar den här tjänsten genom att ge dina konferenssamtal deltagarna personligt välkomnande.

När du registrerar dig för operatörsassisterade samtal, du betalar lite mer per minut eller per deltagare. Men rankas tjänsten över sina konkurrenter i denna arena också. Dessa operatörer hjälper dig under förberedelsemöte. De uppmanar också och hälsar gästerna. Viktigast operatörerna tillbaka värdarna upp om de förlorar sin väg under presentationer. Nära slutet av mötet, hoppar operatören i och tar hand om Q & A avsnitt av ljud mötet. Denna aspekt av ljudkonferenstjänst är avsedd för stora företag och konferenssamtal med en hel del deltagare.

interaktiva förmågor

Om du vill uppmuntra deltagande och vill ha feedback från dina deltagare, det finns många alternativ för insamling av information med Conference Calling. Polling, hand kampanjer, chatt och utövar alternativ finns tillgängliga. Du och dina deltagare kan få tillgång till dessa funktioner genom att ange koder på telefonens knappsatsen. Dessa uppringd pad funktioner ger dig många alternativ för dynamiska möten telefon, speciellt om du inte vill införliva någon webbfunktioner.

Denna speciella tjänst är mycket lätt att använda. Även om du är ny värd konferenssamtal, hantera instrumentpanelen är otroligt enkel. En stor interaktiv funktion som tillhandahålls av denna tjänst är samtals fortsättning. Det gör att du, som värd, att lämna mötet när som helst, men mötet inte nödvändigtvis avslutas när du gör. Deltagarna kan fortsätta mötet utan värden på samtalet.

Inspelning och uppspelning du samtal är mycket lätt att göra. Du behöver bara trycka på 5 * på telefonen för att starta inspelningen, eller så kan du manuellt spela in från konferensen manager instrumentpanelen. Du kan ändra alla funktioner från instrumentpanelen eller på själva telefonen.

Denna konferens samtalstjänsten har lagt Outlook kompatibilitet. Med den stora konferensen tillägget, du kan ställa in ett snabbmöte med medarbetare eller boka ett möte. Detta tillägg gör tjänsten så mycket mer tillgänglig. Det är tillåtet att skapa egna uppringda i antal och snabbt bjuda in alla med denna information. Det senaste tillskottet av den här funktionen visar att Konferenssamtal är att förbättra en redan pålitlig service.

Kunden stöd från konferenssamtal mötte våra fulla förväntningar. Denna tjänst erbjuder telefon, e-post och chatt alternativ. Representanterna var alltid snabb att svara på alla våra frågor och följde upp med oss ​​att se till att allt fungerade smidigt när vi registrerat dig för tjänsten.

Företaget erbjuder också många online resurser för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem du stöter på. Det finns flera video tutorials du kan titta på för att lära dig om de olika funktioner som är tillgängliga från tjänsten, och frågor om bolagets hemsida svara på många frågor som du kan ha. Den enda nackdelen är den extra kostnaden per möte för att inkludera telefonistassistans.

Delning och rapportering

Konferenssamtal från Vast konferensen har ökat i vår ranking att bli den bästa konferenssamtal tjänst. Den har en singular fokus på telekonferenser, och det visar kvaliteten på sina tjänster. Varje samtal låter klar och ger värden möjlighet att stänga av alla deltagare. Kontrollerna webb och konferens manager är mycket lätt att använda, och tjänsten gör inspelning och dela möten extremt lätt. Vi ser fram emot att se eventuella framtida uppdateringar detta servicereleaser att ligga steget före konkurrenterna.

Hjälp och support

Sammanfattning