fitness trackers – Fitbit Charge 2017

Med de bästa funktionerna och en hög noggrannhet rating, passar Fitbit Charge fitness tracker varje livsstil. Denna lätta träningsband finns i fyra färger och har en bra skärm och lång batteritid. Charge har även nummerpresentation, arbetar med mer än 30 tredjeparts träningsappar och är vattentät upp till 10 meter. Av dessa skäl och mer, tjänar det våra Top Ten Gold Award för bästa fitness tracker.

tracking Noggrannhet

Den Fitbit Charge är en av de mest exakta fitness trackers vi utvärderade. Vi hittade sin steg, distans, kalorier och aktiva minuter spårning att vara väl över 90 procent korrekt. Även om ingen tracker är 100 procent korrekt, är avgiften tillräckligt nära att det inte finns en märkbar skillnad mellan din faktiska mätvärden och de enheten visas. För att spåra dina steg, gradera vi avgiften med en 93 procents noggrannhet poäng, en av de högsta poängen för de trackers vi granskat. Charge föll aldrig under en 91 procent rating för någon av de mätvärden som vi testade under våra användarstudier, vilket gör den till den mest exakta enheten vår topp 10 lista.

Fitness tracker har ett viloläge och är en av de bästa enheterna för att spåra hur väl och länge du sover. Du kan kontrollera app för detaljerade tabeller och diagram som visar hur väl du sov, dina timmar av rastlös och djup sömn, och även hur lång tid det tog dig att somna.

Den Fitbit Charge är en stor handled fitness tracker inte bara på grund av de uppgifter som den spårar, men också hur man använder dessa data för att motivera dig. Det vibrerar med anmälningar och gratulerar dig när du når dina mål. Från appen kan du även ställa in anpassade larm för att påminna dig om särskilda möten eller kvällen träning. Det har inte en ledig varning så att du vet när du har suttit för länge, men du kan ställa in larm att gå av vid ett angivet intervall för att påminna dig om att få upp och gå runt.

Den tillhörande app har många mål du kan ställa som är 100 procent customizable. Till exempel kan du sätta upp mål som rör promenader, sova, viktminskning och tillryggalagd sträcka. Appen uppmuntrar dig att ta kontakt med dina vänner och familj som har Fitbits att konkurrera om de mest åtgärder som vidtagits. Laddningen tar hand om planering, spårning och övervakning av din kondition resa och låter dig fokusera på din hälsa.

Bakom varje bra kondition tracker är en ännu bättre app. Den Fitbit app är en av de bästa vi utvärderas. Det har ett enkelt gränssnitt som är fullt av användbar information. Du ställer appen upp genom att ange variabler som till exempel längd, vikt, ålder och kön, och denna information hjälper Charge exakt beräkna din dagliga summor.

Övervakning

Från appens huvudskärmen kan du se en sida full av information om dina aktiviteter för dagen, inklusive åtgärder som vidtagits, miles reste, brända kalorier, golv klättrade, aktiva minuter och sömn. Du kan också bläddra igenom varje dags summor att jämföra din verksamhet dag till dag och vecka till vecka. Appen visar dina mål på höger sida och visar en förloppsindikator för mål som du anger för varje mätvärde. När du klickar på en måttenhet, visar det dig ett diagram och jämförelse av varje dag. Om du vill använda en annan app med din avgift, kan du välja mellan mer än 30 appar från tredje part.

Enheten lagrar sju dagar av fullständiga uppgifter och 30 dagar av dagliga summor. Din data lagras på ditt konto, så att du kan komma åt den långt efter enheten har fyllt sitt minne med nyare summor. Denna övning tracker synkroniseras automatiskt med telefonen när det är inom räckhåll, och det synkroniserar även när du uppdaterar appen. Förutom mat plan, vatten tracker och viktminskning nedräkning har Charge också nummerpresentation så att du kan se vem som ringer telefonen utan att dra ut den ur fickan.

Den Fitbit Charge är en av de bäst designade trackers vi granskat. Vid 23 gram, är det extremt lätt, och det är tunn och flexibel nog för stora och små handleder. Denna trådlösa aktivitet tracker har också en mycket liten skärm med en navigeringsknapp åt sidan. Medan skärmen är inte pekskärm och är mycket, mycket liten, är det fortfarande lätt att använda. Du använder knappen för att navigera genom skärmarna, som visar information såsom tid, åtgärder som vidtagits, ryggalagd sträcka och aktiva minuter. Om du håller ned knappen startar och stoppar timern.

Detta lilla men imponerande enhet har en sju till tio dagars batteritid, beroende på användning. Laddning fitness tracker en gång i veckan är lätt med den medföljande laddningskabeln. Dessutom är vattentätt upp till ett ATM (10 meter) Charge, men det är bäst att inte dränka Charge för djupt; duscha och diska är bra.

Fitbit ger olika sätt för dig att hitta snabba svar på dina problem. Du kan maila eller ring servicerepresentanter och Fitbit har också chatt stöd på sin webbplats, så att du kan snabbt hitta lösningar på din kondition spårning frågor. Garantin för din Fitbit Laddningen räcker för ett år, så om du stöter på några tekniska problem, du täckt. Fitbit är en av de vänligare företag att chatta med, och representanter svarade på våra frågor snabbt.

Den Fitbit Charge fitness tracker armband är enkel att använda, och det ger dig tillräckligt användbar information utan överväldigande dig. Det är lätt att hålla kursen med hjälp av bandets synkronisering målsättning verktyg och lättnavigerat gränssnitt. Appens anpassningsmöjligheter och lätta bandet gör Fitbit Charge vårt val för bästa aktiviteten tracker.

Appar och Anslutningar

Batteri & Design

Hjälp och support

Sammanfattning