elektriska strängtrimmer – Toro 2017

Medan Toro Electric trimmer och ogräs (51480) är inte den mest kraftfulla elektriska strängtrimmer i vår lineup, ger sin 5-amp motor gott om kraft för att effektivt trimma din gräsmatta eller befria gård irriterande ogräs. Det är lätt på 7,5 pounds och har en generös klippbredd på 14 inches. Detta gör det enkelt att hantera för att få jobbet gjort.

Sammanfattning

Denna elektriska trimmer är sladd, som har sina fördelar och nackdelar. Storleken på din gård kommer att avgöra hur mycket förlängningssladd måste du trimma längden på din gård. Sladden kan komma i vägen ibland men du kommer aldrig oroa dig för att ladda eller byta ut batteriet, och strömmen är alltid tillgänglig. Du behöver inte oroa sig för att förlora makten halvvägs genom ett jobb, och trimmern kommer alltid på samma nivå av intensitet. Denna sladd trimmer har definitivt sina fördelar.

Detta prisvärda ogräs eater är en bra övergripande värde med fasta funktioner. Huvudet roterar med att trycka på en knapp så att du kan döda ogräs, trimma och göra detaljerade bård. Axeln är också förlängas för att göra det bekvämt för människor med olika höjder. Genom att dra en utlösare på handtaget, justerar linjen automatiskt till rätt skärlängden. Dock inte automatisk matning inte alltid fungerar och du kanske måste ta bort locket ibland att manuellt justera linjen.

Detta Toro elektrisk trimmer har två års garanti, vilket är lägre än genomsnittet. De flesta av produkterna i våra sträng trimmer recensioner har minst tre års garanti, och många har garantier så länge som fyra eller fem år. Toro har gott om supportalternativ. Du kan kontakta kundtjänst via e-post eller telefon med frågor. Du kan också ladda ner en PDF-manual på nätet.

Toro Electric trimmer och ogräs är mångsidigt och lätt att hantera. Den har gott om kraft för att få jobbet gjort, dra på 5 ampere från ett utlopp. Dess justerbar huvud är en trevlig funktion, vilket gör det ett mångsidigt verktyg som kan klippa ogräs och trimma gräsmattan med samma skicklighet. Vi skulle gärna sett en mer generös garanti, men totalt sett trimmer är rimligt prissatt och har bra kundservice alternativ.