DVD till PSP Converter – 1CLICK DVD Converter 2017

Låt inte det låga ranking lura dig, är 1CLICK DVD Converter anmärkningsvärt. Omräknings hastigheter är lika bra som den bästa DVD till PSP omvandlare i vår uppställning. Funktionerna är inte lika biffiga jämfört med andra omvandlare och redigeringsverktyg är mycket grundläggande. Men står teknisk support i en folkmassa.

Sammanfattning

I våra hastighetsförsök, denna ansökan överträffade nästan alla sina konkurrenter med en genomsnittlig omvandlingen fart av 6.71x. Den kan konvertera en fem-minuters DVD video i 44,7 sekunder. Multi-core-kodning är en standard. Programmet saknar stöd för AMD APP och Nvidea CUDA, men kompenserar det med CPRx felkorrigering teknik.

1CLICK har ett antal användbara funktioner. Antalet en funktion är hur lätt programvaran är att använda. När du startar programmet väljer PSP som din enhetsprofil, sätter en DVD och du är redo att gå. Konvertering är standard, även om det verkar svårare att välja specifika filer att konvertera. CSS dekryptering ingår inte i programmet och måste hämtas separat med instruktioner på 1CLICK webbplats. 1CLICK stöder flera mobila enheter, men det finns ingen HD-stöd eller PS3 stöd.

1CLICK kan du välja ljudspår och undertexter så att din video kan uppfylla dina önskemål. Det finns en förhandsgranskningsfönstret för att hjälpa dig att se hur videon kommer att se ut i slutändan. Det finns också internationellt språkstöd ingår i programmet för engelska och franska.

Den enda redigeringsverktyget är ram gröda. Det är viktigt att notera att om denna ansökan hade omfattande redigeringsverktyg, skulle det inte kunna kalla sig 1CLICK. Bristen på verktyg har mycket att göra med vår ranking av denna omvandlare, men det bör inte distrahera dig från hur fantastisk denna omvandlare verkligen är. Om allt du behöver är en enkel, snabb, en klick konverteringsverktyg, är det.

Tekniskt stöd för denna omvandlare är en annan styrka. 1Click DVD Converter får uppdateringar nästan dagligen för att göra det klart för alla dina nya DVD-skivor som du vill konvertera. Bruksanvisningen är heltäckande och omfattar alla programvarufunktion. De frågor är mycket hjälpsam samt. Personalen i e-stöd är snabba att svara på eventuella problem som du kan ha.

Detta är en av de bästa PSP omvandlare tillgängliga. Det största problemet den har är en distinkt brist på användbara redigeringsverktyg. Men om du inte är ute efter redigeringsverktyg och föredrar enkelhet, eldiga omvandlingshastigheter och utmärkt teknisk support, är 1CLICK en utmanare. Detta är en stor multi DVD-omvandlare med tillräckligt attityd att konvertera dina DVD-samling på nolltid.