dubbel ugn varierar – GE Cafe, 2017

GE Cafe CGS990SETSS är en gas-range dubbel ugn som erbjuder konvektion teknik, fem brännare och en handfull funktioner. Det ger också upp till 6,7 kubikfot av matlagning utrymme, en elegant rostfritt yta stål, och båda vreden och en pekskärm för att styra olika funktioner och inställningar.

De två ugnar på GE Cafe finns olika storlekar. Den övre ugnen ger 2,4 kubikfot utrymme, medan den undre ugnen är 4,3 kubikfot. Varje ugn använder också ett annat matlagningsteknik. Den övre ugnen använder traditionella matlagning kapacitet, medan den undre ugnen har konvektion teknik. Med konvektionstillagning, en fläkt inne i ugnen cirkulerar den varma luften, vilket gör mat tillagas jämnare och snabbare.

De fem brännare på gashäll ger gott om kraft för olika tillagningsnivåer, med en av de högsta maximala Btu befogenheter på dessa spisar. Kraften på spishällens varierar från 5.000 Btu till 20000 Btu, som är ungefär lika brett spektrum som du kan hitta. Brännarna med mindre ström är idealiska för att sjuda.

Det finns bara två ställ för ugnarna. De flesta dubbla ugnar erbjuda minst tre, eftersom fler rack kan du laga flera rätter samtidigt i samma ugn. Men för en viss flexibilitet, den övre ugnen har två rackpositioner, och den nedre ugnen har fyra.

Kontrollerna för GE Cafe är på frontpanelen. Detta är att föredra placering, eftersom du inte behöver nå genom ånga eller över stänk olja för att justera temperaturer och tider för antingen ugnen eller spishällen. Du styr ugnarna med en pekskärm och stovetop med knoppar.

Denna dubbla ugn matlagning inställningar innefattar fördröjd baka och en värmande alternativ, så att du kan ställa in den för att slå på vid en viss tidpunkt och att förbli tillräckligt varmt för att hålla kontakt med livsmedel från att svalka sig eller överkokning. Den innehåller även en sabbats läge, vilket gör det möjligt att hålla ugnen på under längre tidsperioder vid en viss temperatur. Du kan använda den här funktionen för bakning och stekning, men inte med konvektion matlagning. Dessutom har detta intervall dubbel ugn en inbyggd köttermometern för att säkerställa din mat tillagas till önskad temperatur. Men det inte har en snabb förvärmning inställning för att spara tid i en nypa.

GE täcker denna ugn under en ettårig tillverkare garanti. Detta är den genomsnittliga tid dessa apparater omfattas. Vissa dubbla ugnar täcks under två år eller mer, men.

GE Cafe CGS990SETSS erbjuder många av de funktioner du behöver i en gas-range dubbel ugn. Utseendet är rena och moderna, och det ger dig 6,7 kubikfot av matlagning utrymme. Det har också fem kraftfulla brännare som kan göra allt, från sjuda till brännande, och den undre ugnen har konvektion kapacitet. Denna dubbla ugnssortiment ger kraft och förmåga att förbereda många rätter på en gång.