digitala medier studio – Nero12 Platinum 2017

Nero12 Platinum digitala medier studio omfattar verkligen allt-i-ett erfarenhet. Nero12 låter dig skapa, rippa, kopiera, bränna och redigera alla dina digitala skapelser. Du kan också ladda upp bilder, videoklipp, musik och andra data för att enkelt dela den med andra. Du kan rippa, bränna, redigera och spela både DVD och Blu-ray-skivor.

Sammanfattning

Nero12 Platinum erbjuder fullständig integration media. Använda KwikMedia funktionen kan du omedelbart söka efter och hitta dina foton, videor och musik. Alla Neros andra program drar från Nero KwikMedia också. Detta ger en one-stop resurs för medie behov, oavsett om du tittar på, sortering eller redigering.

Nero12 Platinum har gjort kodning av video för uppspelning på någon av dina enheter en vind. Du kan spara din video filformat som kommer att vara kompatibel med iPod, iPhone, Android-enheter, iPads och andra tabletter, datorer och även din PS3 eller Xbox 360-spelsystem. Videokodning gränssnitt kan du koda sedan exportera en video till din enhet, bara genom att plocka enhetens namn. Du kan även välja flera kodningar till olika enheter, ställ in den i en kö, och bara glömma det. Du kan även ladda ner en app från Google Play ha media överförts till en Android-enhet via Wi-Fi.

Denna digitala medier svit har enkla alternativ för videoredigering. Du kan trimma dina filmer och redigera dem i en tidslinje, men om du letar efter mer avancerade videoredigerings inställningar du lämnas längtan efter mer. Nero12 Platinum erbjuder också effekter som slow motion, och filmeffekter som att stänga klippet i 70 svarta och vita eller super 8-film design. Om videoklippet är lite skakig, har programmet ett verktyg för att åtgärda detta. Det finns också mallar att binda dina videoklipp tillsammans med förtexterna, eftertexter och övergripande teman. Varje tema kommer med anpassade musik redan laddats i spelaren, eller så kan du använda musik från ditt eget bibliotek. Dra-och-släpp-funktion gör det mycket enkelt för alla att använda.

Nero12 Kwik Media är ganska ljus på fotoredigeringsfunktioner, liksom. Det fungerar mer som ett foto förstärkare, inte ett foto redaktör. Sviten har grundläggande fotoredigeringsverktyg som beskärning, riktning och röda ögon tas bort. Den Autofix Bild verktyget justerar färger, exponering, buller och rotation allt i ett steg. Var och en av dessa verktyg är också tillgänglig individuellt om du vill ha mer kontroll över resultatet. Du kan förhandsgranska den färdiga produkten, och programvaran egentligen inte göra ändringar tills du väljer Verkställ.

Nero12 har ett ansiktsigenkänning verktyg som du kan använda för att hjälpa dig att hitta människor i ett gigantiskt bildbiblioteket. Genom att lägga till taggar och ansikten på dina bilder, kan du enkelt söka efter enskilda bilder eller album i denna digitala media studio.

Nero12 Platinum erbjuder flera supportalternativ, inklusive manualer, en online avsnittet Vanliga frågor, in-program hjälp, e-post och användar modererad forum. Det finns också en chat tillgänglig, och i vår erfarenhet, stöd var bekväm och mycket snabb. De erbjuder också telefonsupport. Om du ringer, vara medveten om att det finns en minutavgift för telefonsupport.

Nero12 Platinum har en hel del enkla alternativ som kan förbättra media i biblioteket. Även om vi gillar enkla effekter som programmet erbjuder, på riktigt, djupgående redigering vi fann det saknas – även när vi använde avancerad editor. Men om du letar efter något enkelt att använda som kan organisera alla dina media till en plats och gör att du kan utföra grundläggande media redigering, kommer denna digitala media studio göra jobbet.