digital fotoutskrifter – Costco Foto Center, 2017

Även Costco Foto Center är en utan krusiduller, nr-väsen digital fotoutskriftstjänst, blir det jobbet gjort och det blir gjort rätt. Enkel att använda, ger detta med foto du skapa duk-storlek utskrifter, collage foto muggar, kalendrar, fotoböcker och mer som hjälper dig att bevara de fångade minnen.

Sammanfattning

Obs: För att kunna använda den Costco Foto Center, måste du ha en Costco medlemskap.

Costco är känd för sina grossistgodsaker, inte fotoutskrifter. Detta faktum görs uppenbara genom fotopresenter avsnittet. Många digitala fotoutskrifter tjänster som är tillägnad fotoutskrifter har en mil lång lista med fotopresenter som du kan skapa med dina favoritbilder.

En plats som du kan se Costco buy-större mentalitet är i sina fotostorlekar. Du kan skriva ut canvas, till exempel, upp till 40 x 60 inches, vilket är enormt! Arbetsytan utskrifter och handväskor är två av våra favorit fotopresenter som den digitala fotoutskrifter Center erbjuder eftersom de är sant uttalande bitar. För grundläggande utskrifter, kan du skriva ut bilder från plånboken storlekar upp till 20 x 30 inches, vilket är ett fantastiskt utbud.

Vi blev imponerade med djupgående redigeringsverktyg Costco ger. Huvuddelen av de andra digitala utskriftstjänster erbjuder en gröda verktyg, och det är det. Costco Fotocenter har dock ett omfång av verktyg som låter dig justera kontrast och ljusstyrka av ett foto, vända eller rotera bilden och ta bort röda ögon. Du kan också lägga till ramar till dina bilder och ändra färgton.

Uppladdning av nya bilder är en enkel process. Med Costco Foto Center, kan du skicka bilder från din mobiltelefon – överföra dem från telefonen till din personliga Costco fotoutskriftskonto, vilket kommer att spara utrymme på telefonen. Du kan också skicka e-post bilder till digitala fotoutskriftskonto som bilagor eller ladda upp bilder direkt från din dator eller mediakälla. När du laddar upp bilder, kan du välja att filtrera dem till ett nytt album eller använd en av dina befintliga album.

Det finns en mängd olika uppladdnings val, men vi önskar Costco gav dig den extra fördelen av att kunna ladda upp bilder från ditt Facebook-konto, och att det tillät andra än Costco kort bärare människor att använda sina tjänster.

Costco Foto Center erbjuder generiska kundservice alternativ, till exempel en avsnittet Vanliga frågor, teknisk support telefonnummer och en kundsupport formulär. Om du har en allmän fråga om ett allmänt förfarande, kan avsnittet Vanliga frågor vara perfekt för dina behov. Vi blev besvikna över att det inte finns några video tutorials eller chatt support tillgänglig.

Costco Foto Center kunde ha varit en super generisk digital fotoutskriftstjänst, som bolagets fokus är med sina andra erbjudanden. Vi är förvånade och glada, dock med redigeringsverktygen tillgängliga, en anständig lista över fotopresenter och olika utskriftsstorlekar. Kvaliteten på utskrifter kunde ha varit bättre, men vi var fortfarande nöjda med livfulla färger i vår sunset bilden. Den överdrivna beskärning längst ner på vår flygfoto var inte perfekt, men så föreslår vi att du anger din beskurits områden.