digital fotoram – Micca, 2017

Den Micca Natural View digital fotoram är ett enkelt sätt att dela en stor samling av minnen i en kompakt utrymme. Denna digital ram jämfört väl med andra i vår granskning i form av fotoreproduktion kvalitet, men bilderna såg något mörkare än de vi fick med andra. Hur denna modell återger bilder tycks inkludera att lägga till fler skuggor och mörkblå nyanser än konkurrenterna, men den slutliga effekten var bra.

Sammanfattning

Detta är en av de bästa digitala fotoramar till din mormor eller någon annan som inte är entusiastiska om teknik. Du kan bara koppla in ett SD-kort eller USB hoppa enhet och börja titta på bilder på några sekunder. Du får en hel del kontroll över bildspel med denna elektroniska fotoram – du kan utse tre sekunder mellan bilderna eller upp till 15 minuter, och du har 10 olika övergångsalternativ.

Det är märkligt att inte ha någon intern lagring på en digital ram den här prisklassen. Det är inte en total affär-breaker, men det verkar logiskt att ha åtminstone en liten permanent samling på en ram du investerar i på denna nivå. Om SD-kortet är organiserad på det sätt du vill eller om du föredrar att organisera bilder på datorn och sedan lägga dem på ett hopp enhet är Micca Natural View fint.

Basen på detta är något skrymmande, och detta hindrar den från att vara ett bra alternativ för vägg display, men det ser bra ut på ett skrivbord. Du kan njuta av dina bilder från andra sidan rummet med den medföljande fjärrkontrollen. Det finns ingen rörelsesensor, men du kan ställa in en timer och har det stänga själv på natten eller vid andra tidpunkter för energibesparingar.

Micca kundtjänst är märkbart svag jämfört med andra fotoram beslutsfattare. Det finns några sätt att kontakta företrädare, och vi hade några frågor om denna ram garanti efter att ha läst tillverkarens webbplats och användning av produkten.

Om Micca Natural View hade intern lagring och lite bättre kundsupport, skulle det vara praktiskt taget perfekt. Det är fortfarande ganska konkurrenskraftig som den är, men. Den fotoreproduktion är ganska trevligt, även om det är en lite mörkare än bilderna från vissa av de andra.