centerhögtalare – Pioneer SP-C22 2017

Pioneer SP-C22 är en del av Andrew Jones signatur serie. Andrew Jones är en veteran talare ingenjör och anses vara en av de stora högtalar ingenjörer i vår tid. SP-C22 är centerhögtalaren från SP linje som inkluderar bokhyllehögtalare och golvhögtalare samt.

Sammanfattning

Detta är den mest prisvärda hemmabiocenterhögtalare i vår uppställning. Denna under $ 100 högtalare är en stjäla när det gäller kvalitet för pengarna. Inne i höljet du hittar tre förare – en 1-tums diskant och dubbla 4-tums bashögtalare. Överraskande, för mindre bashögtalare, dessa faktiskt har låg basåtergivning. Denna centerhögtalaren har förmågan att doppa ner till 55Hz, som satte den bland de bästa low-end artister vi granskat.

I den andra änden av spektrumet, kan mitthögtalaren nå upp till 20kHz. Andra talare i vår erbjuda mer top-end svar, som hjälper till att leverera tydligare omgivningsljud och hjälper överbrygga ljud gap mellan mitthögtalaren och surround-högtalare.

Denna lilla centerhögtalaren känslighet Betyget är bara 88dB. Högtalare med hög känslighet rating, runt 90dB, kräver mindre kraft för att driva och i allmänhet ger bättre ljudkvalitet. Tyvärr är denna högtalare den minst effektiva i vår uppställning. Denna högtalare är också ganska svag i termer av makt jämfört med resten av högtalarna i vår granskning. Den har en maximal rekommenderad förstärkare uteffekt på 90 watt. De bästa enheterna i vår granskning är klassade för omkring 120 eller fler watt. Detta låg känslighet och effekt kan göra det svårt att para ihop mitthögtalare med andra talare utanför Pioneer familjen.

Detta är också en av de högsta centerhögtalare i vår uppställning. Du vill vara säker på att höjden på centerhögtalaren inte blockerar tv: ns fjärrkontrollsensor. Det kan vara bäst att placera denna mitthögtalare på en annan hylla under TV: n om det inte blockerar sensorn. Denna högtalare finns endast i svart.

Pioneer SP-C22 är en liten powered och har låg känslighet jämfört med andra talare vi granskat. Det har exceptionell basåtergivning och ger optimalt värde för en centerhögtalare. Om du är på en strikt budget, bör du överväga denna Pioneer högtalare.