bekostnad spårningstjänster – Concur 2017

Concur är ett välbekant namn i näringslivet ekonomisk spårning och ersättningslösningar. I tillägg till en stark närvaro på nätet, Concur erbjuder flera mobila lösningar för att hjälpa ditt företag smidigt. Detta inkluderar Concur affärsutläggshantering app som gör att du snabbt och enkelt spåra dina utgifter och miles på vägen. Du kan använda programmet på egen hand, eller så kan du betala en månadsavgift för Concur online lösning och länka mobilappen till det. Detta gör det möjligt att automatiskt överföra alla data som lagras på din mobila enhet till webbkonto, vilket ger dig ökad säkerhet och trygghet att veta denna information sparas på flera ställen när det är dags att förklara dem på din skatt.

Sammanfattning

Concur innehåller några av de grundläggande verktygen som alla kostnads ​​spårning tjänster ger, såsom anpassade rapporter och kostnadsslag, förutom några mer avancerade spårningsfunktioner. En funktion denna app innehåller är foto kvitton. Använd din egen enhetens kamera kan du knäppa en bild på ditt kvitto, faktura eller visitkort och bifoga det till din bekostnad rekord. Du måste manuellt skriva in all information eftersom Concur inte har OCR intelligent scanning, men det är bra att ha en bild av ditt kvitto så att du inte behöver oroa sig för det försvinner. Om du väljer att ha en webbaserad konto, kan dessa bilder laddas upp och sparas där också.

En annan bra funktion Concur delar med många andra program på vår verksamhet kostnader spårning är möjligheten att exportera information till Excel. Från Excel kan du spara data till andra format som är kompatibla med bokföringsprogram och lönetjänster. Några av dessa format är också tillgängliga via nätet webbkonto om du väljer att köpa det här alternativet.

Du kan även spåra dig miles, om du måste manuellt ange den här informationen eftersom Concur inte använder GPS-spårning. Concur tillåter dig möjlighet att boka resor nödvändigheter, såsom hyrbilar och hotellrum, från appen.

Concur inte direkt integrera med andra affärsprogram, till exempel Outlook, men det ger ett sätt för dig att länka till andra program. Dessa inkluderar ekonomiska program och GPS-program, så att du kan dela information för att du har all information du behöver sparas i en central plats kommer skatt tid.

Concur har inte många supportalternativ för sina mobilappar. Det finns ett stöd e-post, men det tar lite tid innan personal når tillbaka. Du kan titta på flera stora video tutorials om du behöver hjälp. Ytterligare stöd är tillgänglig om du väljer att också prenumerera på Concur webbkonto.

Concur är ett bra komplement till dina affärsverktyg som kan hjälpa dig att hålla koll på dina utgifter och miles när du är ute och reser. De mobila konto kostar extra, men det ger dig en säkerhetskopia av din information så det är inte lätt förloras. Du kan använda din mobila enhet för att ta bilder av kvitton och bifoga dem till din bekostnad rapport. Du måste mata in information manuellt, men med en digital kopia av ditt kvitto är fortfarande bra.