utbildning karriärer – K-12 lärare

Dagis genom tolfte kvalitet (K-12) lärare undervisa elever på en rad olika ämnen. Men lärarjobb innebär mer än bara undervisar eleverna. K-12 lärare ansvarar för betygs uppdrag att bedöma utvecklingen av sina elever, möte med föräldrar och administratörer, vilket gör deras klassrum estetiskt tilltalande, uppdatera klass webbplatser, handledning studenter, som utför sådana uppgifter som hall övervakning, deltar i ledande positioner för skolklubbar och upprättande och uppföranderegler.

Lön

Den Bureau of Labor Statistics (BLS) rapporterade att under 2008, 10 procent av lärarna i detta yrke görs mindre än $ 30.970 per år. Medianlönen var $ 49.140, och 90 procent gjort mer än $ 80.970. Genomsnittliga ingångslöner, som beräknades från medelvärdet av den 10: e och 25: e percentilen, var $ 37.084 per år.

År 2008, cirka 3,5 miljoner människor var k-12 lärare, enligt BLS. De projekt som av 2018, kommer antalet lärare att öka med 13 procent, vilket gör att antalet 4.000.000. Majoriteten av utbildning jobb kommer från detta yrke.

Det finns fler möjligheter till avancemang för lärare som har en magisterexamen. Du kan flytta in rådgivning, en position som en läroplan utvecklare, en högre lärarutbildning eller du kan flytta i utbildningen administration.

Arbetsmiljö; Skollärare arbetar oftast i 10 månader om året och har en sommaruppehållet. Det finns ofta möjligheter att arbeta för skoldistrikt som en sommarskola instruktör under sommaruppehållet. Du kan också hitta ett annat jobb för att tjäna pengar under dessa månader – eller du kan även ta en semester.

Utbildning Krav; För att bli en lärare du behöver en kandidatexamen i utbildning och licensiering från staten. Vissa skolor kräver en magisterexamen för sina positioner. Många stater erbjuder nu alternativa sätt att bli licensierade. Kontrollera med din specifika tillstånd för alternativa sätt att licensiering.

jobb~~POS=TRUNC tillgänglighet

En lärare går igenom en hel del träning innan han övertar ett klassrum. Innan du kan börja undervisning, måste du uppfylla en period av student undervisning. När du har slutfört alla dina klasser och du börjar undervisning, måste du ta fortbildningskurser för att hålla dig uppdaterad om dina undervisningsmetoder och undervisningsmaterial. Du kommer också att behöva förnya din undervisning licens med jämna mellanrum. Tillståndsperioder varierar beroende på tillstånd.

Fysiska och emotionella krav; Som pedagog kan vara ett svårt jobb eftersom du interagerar med studenter från alla typer av bakgrunder. Vissa har känslomässiga problem medan andra har inlärningssvårigheter. Vissa elever kan behöva massor av uppmärksamhet eller kan vägra att lyda regler som fastställts av lärarna och skolan.

Lärare jobb kräver att du är på fötterna för en stor del av dagen. Du kommer också att göra en hel del promenader runt, lyft och böjning. Eftersom eleverna har oftast massor av energi, lärare måste kunna hålla jämna steg med elevernas energinivåer. Du måste ha god hälsa.

Grundläggande färdigheter som krävs; Som en K-12 lärare, måste du ha ledarskap och ledningskompetens för att upprätthålla ordningen i klassrummet. Ofta lärare agera strängare i början av skolan termin för att bidra till att skapa auktoritet i klassrummet. Du måste också föregå med gott exempel i klassrummet.

Lärarna måste kunna kommunicera tydligt med studenter, personal och föräldrar. Att förstå icke-verbala signaler är en viktig del för att förstå dina elever. Du måste kunna lyssna på vad eleverna säger både verbalt och ickeverbalt.

Även om du lär ett specifikt ämne, måste du ha en grundläggande förståelse för skrivande, grammatik, stavning, skiljetecken och matematiska färdigheter. Du måste också hålla dig uppdaterad om ny teknik och införliva det i undervisningen.

avancemang Potential

Vissa egenskaper som är viktiga för dem som vill vara skollärare är innovation, beslutsamhet, förmåga att motivera andra, förtroende, förmåga att fatta beslut, organisationsförmåga och analytiska styrkor. Du måste ha viljan att hjälpa andra, eftersom det kommer att vara ditt huvudsakliga ansvar. Du bör också vara pålitlig.

Sammanfattning; K-12 lärare utgör en majoritet av utbildning jobb, med lärare högre utbildning kommer i andra. Dessa lärare planera lektioner, instruera eleverna, bedöma deras förståelse, kvalitet papper och utföra andra administrativa uppgifter. Mellan 2008 och 2018, BLS projekt att lärarjobb ökar 13 procent. Lärarna måste kunna föregå med gott exempel och kommunicera tydligt.

Sammanfattning

Brooke som är en elementär lärare, kommer in i klassrummet på morgonen för att göra sig redo för skoldagen. Hon öppnar fönstren för att släppa in den svala morgonluften och får ut förberedelse material klassrummet för dagen. Då hon gör kopior i kopieringsrummet och skriver agendan för dagen på tavlan.

Långsamt eleverna börjar komma in i klassrummet. Vissa är bullriga och rastlös, retas och prata. Andra kommer i tysthet och sitter i sina bänkar och vänta på att klockan ska ringa. Brooke märker tomt skrivbord på framsidan av den klass där Marti sitter. Brooke är nervös om Marti. Även om det är fortfarande tidigt på läsåret har Brooke märkt att Marti närvaro är ojämn och Marti gör aldrig hennes läxor. Brooke har flera oro Marti hem liv. Hon planerar att tala med någon på rasten om sin oro för att se vilka idéer de har för henne.

De börjar sin morgonrutin att studera grammatik. Hon har skrivit ner ett par meningar och uppmuntrar klassen att kopiera ord och lägga till rätt skiljetecken och korrigera eventuella stavfel. Hon håller ett öga på klassen och när alla verkar göras med övningen, de går över det som en klass. David höjer handen att peka på behovet av ett semikolon. Brooke tänker för sig själv om hur mycket han har förbättrats sedan de hjälpte honom att få en synundersökning och föreslå sin familj som han bär glasögon.

Då Brooke ber klassen att få ut sina stavning böcker. De arbetar på stavningsövningar för denna veckas stavning ord medan hon kvaliteter några papper från igår. Hon ser upp ibland för att se hur alla gör. Hon ser Nancy leker med sin suddgummi istället för att arbeta på hennes uppdrag. Hon frågar Nancy om hon är klar med sitt arbete. Nancy svarar att hon inte vet hur man gör det här avsnittet. Brooke blir upp och går över till sitt skrivbord och de talar om uppdraget. Hon stannar där med Nancy för en stund tills hon kan göra uppdraget på egen hand. Som Brooke går tillbaka till sitt skrivbord, höjer Rob handen så hon går över och hjälper honom också.

En dag i livet av en K-12 lärare

Klockan ringer och barnen köra alla ut för fördjupning. Under den korta fördjupningen, hon går ner till kontor för att dela sin oro om Marti. På sin väg tillbaka, griper hon vissa konstruktion papper från förrådet bredvid lärarens lounge. Med konstruktionspapper i handen, går hon klassrum tillsammans med sina studenter som återvänder från urtaget.

Reenergized, hennes elever hoppa in matten bladet hon passerar ut. Tillsammans går igenom stegen addition och subtraktion och fylla i tomrummen för saknade nummer. Hon märker flera av eleverna kämpar så hon hjälper dem individuellt. Tom verkar slutligen att förstå hur man se mönstret av siffror och fylla i rätt saknade nummer i kalkylbladet.

Före lunch de tar lite tid att prata om kartan. Hon drar ner kartan för deras tillstånd och de diskuterar vad linjer betyder på den topografiska kartan. Hon visar några bilder av berg och då de ser på samma berg som de ser ut på kartan.

De alla tar lunch och när de kommer tillbaka till klassrummet, har de läst tid. Under åren har hon tillbringat tid att läsa barnböcker och samla dem för hennes klassrum bibliotek. Hon får ut kapitel bok hon har läst dem. Det är en av hennes favoriter. De är nästan tre fjärdedelar av vägen gjort med boken. När hon börjar att stänga det vid slutet av kapitlet, klass jämmer och ber henne att läsa ett annat kapitel. Hon tittar på klockan och anser hur mycket tid de behöver för resten av dagens aktiviteter. Hon beslutar mot det för idag men balanserar ut sin klass besvikelse genom att berätta om konsten projekt de ska göra i slutet av dagen.

Hon vänder på overheadprojektorn och sätter på några bilder av indianer inhemska på deras område. De talar om kläderna indianerna bar och vilka typer av vapen och hus de hade. Hon passerar ut ett kalkylblad om indianerna de har diskuterat. De slutföra bladet tillsammans medan de diskuterar olika aspekter av indianernas liv och hur miljön påverkat hur de levde.

När barnen kommer tillbaka från fördjupningen, de hitta exempel på pappersglasmålningar hängande längs fönstren. De alla kör in och titta på de olika exemplen. Hon ber dem att sitta i sina stolar och de börja skära och limma att göra sina egna färgade glas fönsterdekorationer. Hon skrattar åt ett skämt en av hennes elever berättar och planerar att skriva ner det för att dela med sina kollegor .; Strax före klockan ringer, de samlar alla pappersbitar och lim. Sedan placera sina skapelser på fönster torka tills morgonen. När eleverna lämnar, Brooke ger dem hög femmor och de kör ut för att gå hem.

Brooke har hennes utbildning karriär som lärare. Hon finner tillfredsställelse i att titta på barnen i sin klass växa och lära.