trummaskiner – Tempest 2017

Dave Smith slagit sig ihop med Roger Linn, skaparen av världens första samplade trummaskin, för att ge dig den Tempest. Detta är en new age-analog trummaskin som ger tillbaka ljudet, känsla och utseende på några av de stora trummaskiner i det förflutna som MPC 60 och Linn9000. Denna takt maskin har allt du behöver för att spela live och ansluta till en dator för vissa studio arbete. Detta är anledningen till att vi gav vintage utseende Tempest vårt godkännande.

Funktioner

Ljudet av Tempest verkligen förkroppsligar ljudet av klassiska trummaskiner från det förflutna. Denna trumma Maskinen har 452 olika ljud att välja mellan och en 16-spårs sequencer för att lagret dina beats med precision och lätthet. Stormen har inte provtagnings kapacitet så att du inte kan lägga till egna prover från en dator eller tangentbord.

Stormen har 90 panelkontroller ombord för att ge dig fullständig kontroll över dina trummaskinljud. Det finns två tryck- och positionskänsliga Note FX glid styrenheter som tillåter dig att manipulera dina ljud under inspelningen av ett slag eller under ett liveframträdande. Med Tempest kan du använda effekter såsom filter, EQ och mer.

Denna trummaskin har både pedalen och expressionpedal ingångar som låter dig starta och stoppa dina beats och styra den totala volymen och intensiteten i din takt maskinen utan att använda händerna.

Denna trumma Maskinen har två huvud outs tillsammans med sex ger uttryck outs ger dig den mångsidighet att ansluta maskinen till en mängd olika typer av hårdvara och gränssnitt. Du kan också hålla takten göra för dig själv genom att ansluta till Tempest hörlursuttaget.

Stormen har en mycket klassisk utseende. Med träpaneler på varje ände av den trummaskin och neon grön belysning och märkning ser ut och känns som en analog trummaskin. Denna takt maker är utan tvekan en vacker konstverk. Det är lite längre än de flesta trummaskiner och väger ca 6 pounds, vilket gör det mindre bärbara än andra trummaskiner.

Specifikationer

Stormen har 16 tryckkänsliga kuddar som lyser upp när du trycker dem och under uppspelning. Dynorna sätts upp i en 2 x 8 konfiguration för att maximera spelbarheten av trummaskin med fingrarna.

Stormen täcker alla genrer av musik med sin unika ljudbibliotek. De 452 ljud kan användas för nästan någon typ av musik du kan tänka dig. En av de mest populära stilar av musik idag är dubstep. Stormen är en av de få trummaskiner som har förmågan att skapa de tunga träffa trumljud och djup vingla nödvändiga för dubstep spår.

Om dubstep är inte din smak, har Tempest varma akustiska trumljud för att täcka landet och klassisk rock genrer tillsammans med de feta spark och virveltrummor för att producera hip-hop bangers.

Dave Smith Instruments vill att du ska vara så förtrogen som möjligt med Tempest. På tillverkarens webbplats kan du titta på video tutorials som presenterar skaparna Dave Smith och Roger Linn som de visar dig några sätt att använda Tempest. Online manualer finns också tillgänglig på tillverkarens webbplats.

Dave Smith Instruments erbjuder också e-post och telefonsupport om det behövs. Om ett problem uppstår alltid med din Tempest Dave Smith Instruments backar upp sin produkt med en 1 års garanti

Dave Smith Tempest analog trummaskin är en modern skapelse av old-school utseende, känsla och ljud. Denna underbara trummaskin har 452 analoga ljud som ger tillbaka värmen och stansen av tappning trummaskiner och har den mångsidighet att producera någon typ av musik du önskar. Stormen lämpar sig väl för liveframträdande med ingångar för en fotomkopplare och uttryck pedal tillsammans med förmågan att lagret beats i låtar med 16-spår sekvensering. Med en stark betoning på analoga ljud, är Tempest saknas digitala funktioner och effekter som fördröjning, reverb och provtagning.

Design

Om en modern trummaskin med klassisk analog utseendet och känslan är vad du letar efter, slutar din sökning med Dave Smith Tempest.

Genre

Hjälp och support

Sammanfattning