tandvård rabatt planer – DenteMax, 2017

DenteMax dental rabatt plan gör du registrerar dig bekvämt med en webbplattform, och du får omedelbar täckning för dig själv eller din familj. Denna plan ger rabatter utan pappersarbete eller extra avgifter. Det ger täckning utanför ditt område, så att hitta en tandläkare när du reser är bekvämt.

Dental rabatt program har ett stort nätverk av tandläkare och, enligt företaget, alla leverantörer i planen ta nya patienter. Att välja en tandläkare är okomplicerad. Du kan använda DenteMax platsen och söka efter deltagande tandläkare i ditt område. När du hittar en deltagande tandläkare, kan du kontrollera kostnaderna för en icke-prenumerera patienten i jämförelse med vad en patient som använder dental rabatt program skulle betala. Detta ger dig ett snabbt sätt att avgöra om tandläkaren kostnad uppfyller din budget när rabatten tillämpas.

Kostnaden för individuella och familjeplaner för rabatt dental plan varierar. Detta PPO nätverk, som inleddes 1985, strävar efter att använda credentialing verktyg för deltagarna och ständigt lägger till nya deltagare. Det hjälper också säkerställa kvaliteten på vård och service. Det finns mer än 180.000 tandläkare i rikstäckande nät. Individer som väljer denna plan kan spara 20-40 procent.

Det finns inga förutsättningar att bli en medlem av denna plan, och alla sökande accepteras. Ålder eller förhandsvillkor är inte oöverkomliga. Det finns inga begränsningar om hur ofta du använder programmet. Dental rabatt plan inte kräver omfattande pappersarbete. När du betalar för förfarandet, får du rabatt.

De typer av förfaranden som omfattas av detta tand rabatt program är omfattande. Procedurerna omfattar kronor, rotfyllningar, tandproteser, röntgen, rengöring och blekning, förebyggande och sex månaders kontroller, skyddande tand tätningsmedel, och extraktioner. Dessutom rabatter dental program Protetik, parodontologi och endodontiska tjänster, oral kirurgi och tandreglering.

Det finns inga registreringsavgifter. Om du är missnöjd med dental rabatt plan efter registreringen, har du 30 dagar för att avbryta utan frågor och få din första månadens betalning tillbaka. Dessutom, när som helst kan du ändra tandläkare inom dental rabatt plan nätverk av leverantörer. Helt enkelt göra en tid hos en annan leverantör och förse dem med din tandläkare rabattkort för att spara på kostnader. Det finns inga extra tjänster i samband med denna plan, och grupp planer finns för arbetsgivare.

DenteMax ger stora nätverk av deltagare. Det har ingen pappersarbete och låter dig byta leverantör, och det har inga årliga gränser.