streck kammar – Blackbox Guard, 2017

Black Guard Platinum dubbla streck kammar ger dig HD-videoinspelning så att du kan spela in vad som händer före och bakom bilen. Den inbyggda Wi-Fi kan du använda medföljande appen för att hantera bilder och inställningar. Dessutom hjälper G-sensorteknik du samla in bevis om fordonet är någonsin i en olycka.

Du kan spela in HD-kvalitet när du kör. Den viktigaste fronten streck cam poster på 1280 x 720p HD med 30 bilder per sekund, och den bakre cam poster på 640 x 480p med 30 bilder per sekund. Dessutom, båda linser har en 120-graders betraktningsvinkel, så du fånga allt viktigt som händer i bilens närhet.

Var medveten om att det inte finns någon inbyggd LCD-skärm, som är ett vanligt inslag på de flesta andra streck kammar. Om du vill visa medieuppspelning, måste du först ladda ner Blackbox Guard fria mobilapp antingen på din smartphone eller surfplatta. Men när du hämtar appen är det lätt att se och ström film samt ändra inställningar på instrumentbrädan cam. Videor sparar till AVI-format.

Medföljer enheten är en 16 GB SD-kort. Du kan hålla markerade videoklipp som lagras direkt på enheten, eller så kan du hantera eller ta bort dem via tillverkarens app. Du kan också se i realtid uppspelning via appen på en smartphone eller surfplatta.

Platinum-modellen innehåller G-sensorteknik som kan tala om när och om bilen har påverkats. Det kommer automatiskt att utlösa streck kameran för att markera händelsen samt cirka 10 sekunder innan till cirka 10 sekunder efter påverkan, så att du har bevis om det behövs.

Strecket cam har Wi-Fi-anslutning för iPhone och Android-telefoner, samt för den inbyggda GPS för bilen. Den har ett satellitbaserat GPS-system integreras med Google Maps, vilket kan öka noggrannheten i din navigering. Du kan spåra rutter du har tidigare rest och även se de hastigheter du reste. Denna information kan vara till hjälp i händelse av en olycka.

Enheten har också en akut anmälan System, via smartphone app. Det gör att ett textmeddelande som ska skickas till dig från din telefon om du befinner dig i en olycka. Texten kommer att inkludera din registreringsskylt information ditt namn och din taggade GPS-position. Det finns också möjlighet att ansluta instrument cam direkt till ditt bilbatteri, vilket möjliggör kontinuerlig inspelning om du befinner dig i bilen.

Black Guard Platinum främre och bakre instrument cam register HD-video och låter dig anpassa hur du vill spara, hantera och dela bilder via en app. Den inbyggda nödsystem anmälan skickar ut en text på din räkning om det inträffar en olycka, och G-sensorteknik märken och sparar bilder av någon inverkan, lägga säkerhet och information som behövs om något går fel på enheten.