skuldsanering – Superior Debt Relief Services 2017

Superior Debt Relief Services erbjuder skuldsanering och har positiva betyg med affärsklassningstjänster. Det har fått några klagomål från kunder.

Sammanfattning

Detta skuldsanering tjänst erbjuder kostnadsfri rådgivning och tar inte ut några initiala avgifter, som är lagen, och tar inte ut månadsavgifter. Du måste ha minst $ 10.000 av stödberättigade skulder, såsom kreditkort, lagra betalkort, blancolån och medicinska räkningar. Detta kommer dock att minst utvärderas från fall till fall. Superior avgifter 35 procent av fasta belopp, och den totala minskningen efter avgifter är cirka 42 procent. Men resultaten varierar som fordringsägare inte skyldig att förhandla med företag skuldsanering.

En IAPDA-ackrediterad skilje fungerar personligen med ditt konto för att förhandla med dina fordringsägare. Under den tid som din skiljedomare och fordringsägare att förhandla, du lägga undan besparingar varje månad till en FDIC-försäkrad fond. Skuldsanering program med den här tjänsten tar mellan en och 42 månader, beroende på just din ekonomiska situation och hur mycket du kan spara varje månad. Superior visar en kort minimiperiod för skuldavvecklingsprocessen, och eftersom det är så långt under genomsnittet i branschen, måste det tas med en nypa salt.

Du kan börja registreringsprocessen på nätet genom att fylla i dina personuppgifter och har en skuld specialist ringa tillbaka. Du har också möjlighet att ringa det avgiftsfria numret eller e-post företaget om du har några frågor. På webbplatsen, erbjuder denna tjänst finansiella tips och verktyg, bland annat en skuld kalkylator för att hjälpa dig att förstå din skuld och intresse det uppkommer. Du kan läsa vanliga frågor om skuldsanering och andra skuldlättnads ​​alternativ också. Denna tjänst har inte en online-portal där du kan hantera ditt konto.

Superior Debt Relief Services har sedan länge goda namn, vilket indikerar dess ärlighet och engagemang för sina kunder. Dess genomsnittliga avvecklings minskar sina kunders skulder med cirka 42 procent, vilket är över genomsnittet jämfört med andra tjänster.