skuldkonsolidering tjänster – Pacific Skuld Inc. 2017

Pacific Skuld Inc. skuldlättnad har några av de lägsta totala avgifter, som sträcker sig från 15 procent till 22 procent av ditt registrerade skuld. Detta innebär avgifter för tjänsten tas bort den totala mängden skulder du går med i programmet.

Sammanfattning

Börja arbeta med Pacific Skuld Inc. genom att fylla i formuläret på bolagets hemsida. Helt enkelt ge hur mycket skulder du har, vilka typer av skulder du har och vilken stat du bor i för att se om du uppfyller kraven för en konsultation med Pacific Skuld Inc. Baserat på denna information, en personlig skuld specialist kommer att kontakta dig för att diskutera din ekonomi och konsolideringsalternativ.

Avgifter för slån varierar mellan 15 och 22 procent av din totala skuld; dessa siffror är på den lägre delen av avgifter för uppställning. Genomsnittliga besparingar efter avgifter är 30 procent, vilket är ungefär genomsnittet jämfört med andra tjänster på uppställning.

För att vara berättigad att arbeta med Pacific Skuld Inc., behöver du $ 10,000 i oprioriterade skulder, inklusive medicinska räkningar, kreditkort, andra krediter och räkningar som har skickats till samlingar. Vissa skulder, som avlöningsdag lån och studielån, är inte berättigade till konsolidering, men se till att kontrollera med en skuld specialist. Den del av skulden måste du skyldig att arbeta med den här tjänsten kan variera beroende på var du bor.

Även om varje situation utvärderas från fall till fall, tar konsolideringsprogrammet vanligtvis mellan 24 till 48 månader att slutföra. Detta är väl inom branschgenomsnittet. Även om detta kan verka som en överdriven tidsram, det tar tid att fixa din ekonomi, och det finns ingen quick fix. När din skuld representant börjar förhandla med dina fordringsägare, sätta dig pengar i en FDIC-försäkrad konto. Dessa medel kommer att gå till att betala dina fordringsägare och Pacific Skuld Inc. avgifter när din skuld framgångsrikt konsolideras.

Detta lagförslag konsolidering företaget annonserar att det inte tar ut upfront avgifter men nämner inte att det är förbjudet enligt lag att göra det. Denna verksamhet är AFCC ackrediterad, vilket betyder att den har undersökts av en tredje part och funnit att upprätthålla FTC regler och föreskrifter i dess interaktioner med konsumenter. Det är inte ackrediterad med IAPDA, även om många skuldkonsolidering tjänster är ackrediterade med endast ett av dessa organ.

Bolagets hemsida ger användbar information och utbildningsverktyg om skuld och andra finansiella tips. Andra resurser inkluderar arbetsböcker om att investera och hjälpa dig att spåra dina utgifter. Att kontakta företaget, kan du ringa direkt eller e-posta den. När du registrerar dig i programmet, tilldelas du ett personligt konto manager och kan få tillgång till information via online-portal. Men du har inte en mobil alternativ kontohantering.

Pacific Skuld avgifter relativt låga avgifter för tjänster och erbjuder goda resurser för att hjälpa dig att hantera din ekonomi under och efter konsolideringsprogram är klar. Medan Pacific Skuld Inc. inte tar ut en betydande belopp i avgifter, har det också låga genomsnittliga minskningar av skuld, vilket gör det mindre imponerande totalt.