skruvdragare – Porter-Cable 2017

Porter-Cable PCCK600LB är en sladdlös borrmaskin som inte är det bästa vi har granskat, men det är fortfarande tillförlitlig och kan utföra ett antal uppgifter utan problem. Denna borr har en stor 20-volts litiumjonbatteri som tar dig igenom en arbetsdag utan problem, och det har en snabb uppladdning takt. Tyvärr har företaget inte släppa borren vridmoment, med hjälp av en nyare mätning kallas makt i stället.

Sammanfattning

Vridmomentet är den traditionella branschstandard för att mäta en borr svängkraft. Vissa företag, dock med hjälp av en ny, orelaterade system som kallas makt att bestämma hur snabbt en borr kan utföra en viss funktion. Tyvärr finns det inget direkt samband mellan vridmoment och effekt, så att du kan inte jämföra de två datapunkter. Men ger detta särskilt Porter-Cable borra 330 enhets watt ut (UWO), vilket är ganska bra jämfört med andra övningar som använder effekt system i stället för vridmoment.

Denna skruvdragare har två hastigheter som du kan växla mellan, beroende på om du behöver borra ett hål eller sjunka en skruv. Den höga inställningen kan nå upp till 1600 RPM, vilket är genomsnittet jämfört med andra borrar, och används för att borra hål. Den låga inställningen når upp till 400 RPM, så att du kan använda borren som en skruvmejsel. Tyvärr, vi kunde inte hitta sin maximala kapacitet borr för trä eller metall.

Borren är ergonomiskt, vilket betyder att den har en bekväm och lätt design. Vikten av borren är balanserad både över och under det grepp, som gör det bekvämt och lätt att kontrollera. Detta elverktyg använder en snabbchuck, som är en otroligt praktisk funktion, eftersom du inte behöver oroa dig för misplacing en chucknyckel. En ljusstark LED arbetsljus lyser upp området framför borren, så att du kan arbeta i svagt ljus inställningar utan problem. Dessutom har denna övning en magnetisk bitshållare på toppen av verktyget.

Denna sladdlösa borrmaskin utnyttjar 20-volts litiumjonbatterier, som är kända för sin låga vikt, lång livslängd och makt. Borren levereras med två batterier, så att du kan ladda ett batteri när du använder den andra, vilket betyder att du inte behöver stanna mitt i ett projekt på grund av att ett dött batteri. Batterierna tar bara 40 minuter att ladda, vilket inte är den snabbaste laddningshastighet vi har sett, men det är inte illa. En laddningsindikator låter dig veta hur mycket laddning som finns kvar på ett batteri.

Porter-Cable erbjuder en treårig garanti på borren och en två års garanti på batterierna. Dessa garantier skydda dig från fel på grund av material eller tillverkningsfel men inte verktygs missbruk eller felaktig användning, vilket är standard inom branschen. Om du har några frågor, kan du kontakta företaget via e-post eller telefon. Du kan också kolla in avsnittet Vanliga frågor och användarmanual på bolagets hemsida.

Porter-Cable PCCK600LB är en pålitlig skruvdragare som inte är det bästa vi har sett, men fortfarande en verklig makt verktyg för att lägga till din samling. Företaget befriar inte borren vridmoment, vilket är olyckligt, men borren har en märkeffekt på 330 UWOs, vilket är bra, men inte stor jämfört med andra övningar som använder märkeffekten. Men litium-jon-batterier är imponerande eftersom de är lätta, har en lång livslängd och laddning på bara 40 minuter. Sammantaget är detta borra tillförlitlig och kan utföra olika funktioner utan alltför mycket problem.