säkerhetskopiering av data programvara – Paragon Backup & Recovery 2017

Paragon Backup & Recovery är unik bland säkerhetskopiering mjukvarulösningar i att dess användargränssnitt bär en stark likhet med kakel-baserade Windows 8. Den första skärmen som öppnas när du kör programmet kallas Express Launcher, som ger dig en serie brickor som kan användas för att lansera ett antal säkerhetskopiera och återställa funktionerna.

Sammanfattning

Som med alla de bästa backup program som finns, är Paragon Backup & Recovery kan utföra full differentiell och inkrementell säkerhetskopiering. Full backup inträffar vanligen bara en gång, med differentiell säkerhetskopiering sker vid enstaka intervall för att spela nyligen ändrade data. Inkrementella säkerhetskopior tjänar till att fylla gapet mellan full och differentierad, vilket sparar små förändringar på en daglig basis. Dessa tre alternativ för säkerhetskopiering samarbeta för att se din dator och alla viktiga filer som finns i säkerhetskopieras alltid.

Paragon Backup & Recovery erbjuder ett bra urval av schemaläggning funktioner som låter dig programmera återkommande säkerhetskopieringar sker vid vissa tidpunkter eller samtidigt på ett visst datum. Programvaran kan du även dyka in i detaljerna, såsom säkerhetskopiera enskilda filer och mappar i stället för hela systemet. Du kan även schemalägga att säkerhetskopiera enskilda partitioner i stället för en hel disk.

Programvaran har många grundläggande och avancerade funktioner för säkerhetskopiering, inklusive möjligheten att skapa och säkerhetskopiera en fullständig bild. Detta är ett värdefullt alternativ som ger dig möjlighet att återhämta sig hela datorn, inklusive alla filer och mappar och OS inställningar, till en annan maskin. Detta görs vanligtvis om datorn du använder lider allvarlig brist och måste bytas ut. Det sparar också från att installera program och justera inställningarna enligt dina önskemål.

Schemaläggning och rapporteringsfunktioner är nästan heltäckande, saknar bara förmågan fjärr schema säkerhets- och återställningsåtgärder. Andra särskilt frånvarande funktioner inkluderar en brist på en inbyggd virusskydd och ingen universell säkerhetskopia synlighet. Detta innebär att säkerhetskopierade filer kan inte öppnas självständigt och måste nås via program för säkerhetskopiering själv. Även om du kan lagra säkerhetskopierade data inom samma dator, på en annan enhet eller till en FTP-plats, är programvaran oförenlig med molnlagring.

Hjälp och supportalternativ varierar, erbjuder en självbetjäning på nätet kunskapsbas, FAQ, e-post och en community forum. Chatt är inte ett alternativ, men telefonsupport är – även om du måste vara betalande medlem i Paragon Support Program för att dra nytta av person-till-person-stöd.

Paragon Backup & Recovery användarvänliga gränssnittet gör att säkerhetskopiera din småföretag dator och återskapa filer en intuitiv upplevelse. Tyvärr, en handfull saknade funktioner och programmets oförenlighet med molnlagring hindra den från att uppnå en högre poäng bland de ansökningar som vi granskat.