motionscykel – Confidence Fitness X 2017

Redaktörens anmärkning: Denna översyn har tagits bort från vår sida vid sida jämförelse, eftersom det inte längre rankas som en topp 10 produkt. Den ursprungliga är lägre, men kolla in våra nuvarande topp 10 om motionscyklar här.

Om du letar efter en stillastående cykel men saknar utrymme hemma för träningsutrustning, är förtroende Fitness X utformad för dig. Denna enhet ger fysisk aktivitet jämförbar med gym utrustning, men kan lätt vikas in i en garderob eller ett hörn av ett rum när den inte används. Medan små i storlek, använder det material av hög kvalitet för att leverera på prestanda och kommer att testa dig till gränserna för din konditionsträning.

Förtroende Fitness X är utformad med kompakta i åtanke, men ändå ger en utmärkt utlopp för nedre kroppen träning. Den är utrustad med justerbara och fastspända halk pedaler som ändrar motståndsnivåer med hjälp av magneter. Med rätt mängd övning kan du använda detta spinning cykel att bränna kalorier fyra gånger så snabbt som du kan genom att jogga eller gå.

Detta inomhus cykel främsta försäljningsargument är dess portabilitet. Den viker lätt längs mitten och du kan utvecklas snabbt för omedelbar användning. Den kompakta utformningen bidrar till enhetens brusfria karaktär, vilket innebär att du kan enkelt lyssna på en ljudbok eller titta på TV utan kämpar för att höra över utrustningen. Pedalen rörelsen är jämn, står som ett bevis på detta upprätt motionscykel s material och kvalitet i byggandet.

Den enda nackdelen med den här enheten är stoppad sits. Spin cyklar behöver bekväm och stoppning för att göra det enkelt för dig att använda enheten under längre tidsperioder. Dock är sätet hård och obekväm för dem som söker långa träningsperioder. Du kan manuellt lägga till mer dämpning, även om dess ursprungliga frånvaro är något nedslående.

Förtroende Fitness X är en av de billigaste stationära cyklar som finns på marknaden. Det är mycket kompakt och lämplig för bostäder i behov av ett uppfällbart cykel, och fortfarande presterar på en nivå som kommer att utmana alla nybörjare och mellanliggande utövare. Utrustningen är oerhört pålitlig och trots hård sits, kommer att se till att testa gränserna för din fysiska uthållighet. När du är klar med din träning, helt enkelt vika cykeln upp och placera den i garderoben för att återta utrymme i rummet för andra aktiviteter.