moln hosting – WebHostingPad Cloud Hosting 2017 – Top Tens

Webhostingpad, grundades 2005, erbjuder en mängd olika webblösningar, inklusive några av de bästa moln hosting-tjänster. Denna plattform erbjuder många gemensamma drag som vi letade efter vid utvärdering av moln hostingtjänster. Många av dessa tjänster är också obegränsat.

Sammanfattning

Grund moln hosting paket som tillhandahålls av Webhostingpad låter dig skapa obegränsade domäner och underdomäner under ett konto. Obegränsad moln hosting innebär att företaget inte sätta ett tak på hur många domäner du kan vara värd; Istället är dina gränser som fastställts av den mängd diskutrymme du har. Med detta moln serverns grundläggande hosting paket, får du 20 GB dedikerat diskutrymme och 100 GB bandbredd. Detta är den minsta mängden diskutrymme som tillhandahålls av någon av moln hosting paket vi granskat. Detta innebär att du inte kommer att kunna skapa så många konton, även om funktionerna är listade som obegränsad.

För hjälp och support, kan du kontakta representanter 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Support är tillgänglig via telefon, e-post och chatt. När vi testade dessa tjänster, representanter var snabb att svara över chatt och som tillförlitlig, vänlig support. Priority support erbjuds av denna tjänst, är det endast tillgänglig för en extra månadsavgift.

Kontrollpanelen gör det möjligt att integrera du värd plattform med en mängd populära program. Appar som du kan integrera inkluderar WordPress och Joomla. Denna tjänst ger också tillgång till e-handel funktioner, till exempel en kundvagn.

Säkerhetsfunktioner med Webhostingpad grundläggande tjänsten mer begränsade än andra tjänster som vi granskat. Medan site backup är en av de funktioner som erbjuds, har detta företag inte hjälpa dig med återställande. Funktioner som ingår är anti-spam och ett SSL-certifikat. Detta intyg är ett bra komplement om du väljer att använda e-handel lösningar.

Även om den här tjänsten ingår en mängd av obegränsade tjänster, i verkligheten, är du begränsad av de små mängder diskutrymme. Om du har enkla moln hosting behov och inte kräver mycket bandbredd, än Webhostingpad är ett bra val.