kreditkort – iTransact Inc. 2017

iTransact är ett kreditkort processor baserad i Farmington, Utah. Det säljer konton från First Data, Chase Paymentech, Elavon och TSYS. Denna processor har sin egen mobil app för bearbetning samt en analysinstrumentpanel för att hjälpa dig att hantera din verksamhet och projekt framtida intäkter. Det erbjuder rimliga priser och avgifter men har dålig tjänstevillkor och ställtider.

Sammanfattning

Denna processor har både interchange-plus och differentierade priser. Utbytet hastigheten är konkurrenskraftig, med en markering av 0,25% och en per-transaktionsavgift på $ 0,10, vilket är bättre än genomsnittet. Dess differentierad priser är mindre konkurrenskraftiga, med början vid 1,64% för båda kvalificerade bank- och kreditkort och en per-transaktionsavgift på $ 0,20.

De avgifter som tas ut av iTransact är relativt låga. Månadsavgiften är $ 4,95, vilket är en av de lägsta bland processorerna vi granskat. Avgiften PCI-efterlevnad är $ 90, vilket är lägre än genomsnittet, och denna processor tar inte ut en månatlig minimum, vilket är fördelaktigt om du är ny bearbetning och oroa uppfyller minimi att de flesta processorer avgift.

Om du vill bearbeta nätet, kan iTransact hjälpa dig genom att inrätta en säker betalning gateway för dig. Den laddar en gateway avgift på $ 99, vilket är högt bland processorerna vi granskat. Du betalar även en månatlig gateway avgift på $ 14,95 plus en extra $ 0,10 per transaktion. Om du väljer att behandla nätet, iTransact kräver att du öppnar en annan konto och debiterar dig månadsavgifter för båda kontona.

Vi betygsatt iTransact låg på öppenhet och konsekvens poäng eftersom det inte lista någon information om dess prissättning, avgifter eller tjänstevillkor på sin webbplats. Informationen våra testare var citerade var inkonsekvent liksom.

När du letar efter ett kreditkort processor för ditt företag, vill du en som inte kräver ett långsiktigt kontrakt. Dessa långsiktiga åtaganden kan hindra din flexibilitet och ofta komma med förtida uppsägning avgifter. iTransact har ett kontrakt på tre år och som förnyar automatiskt för två år i taget och bär en $ 375 förtida uppsägning avgift samt en vite klausul. Du vill vara säker på att läsa avtalet och ta reda på om dessa villkor är i kontraktet som du får. Om de är, kolla med din rep och se om du kan få dem frångås.

Kunden reps att våra testare talade på iTransact var kunnig och gav en förklaring av branschtermer, såsom EMV och PCI. När vi fyllt i kontaktformuläret, vi aldrig fått ett svar, så kan det vara bäst att kontakta iTransact direkt.

iTransact erbjuder konkurrenskraftiga utbyte plus prissättning och låga avgifter och har några lovande teknik, såsom analysinstrumentbrädan och en mobil bearbetnings app, som kan vara till hjälp för små företag. Det kräver dock att du teckna långsiktiga avtal som automatiskt förnyar och innefattar en förtida uppsägning avgift och vite.