kredit reparation – Ovation 2017

Ovation är en kredit reparationsservice som erbjuder konkurrenskraftiga priser, med priser mellan $ 49 och $ 69 per månad vid tidpunkten för denna översyn, beroende på den plan du väljer. Om du registrerar dig som ett par, får du en 20-procentig rabatt. Detta företag tar ut en första arbete eller registreringsavgift på $ 89 för en enda person eller $ 71 varje om du registrerar dig som ett par.

Sammanfattning

Ovation erbjuder mer än bara par rabatter. Högre rabatter medborgare och militära rabatter finns också tillgängliga. Dessutom kan du tjäna remiss bonus om du värvar en familjemedlem eller vän att registrera dig för denna tjänst. Om du byter från en annan tjänst till Ovation för kredit reparation, får du $ 50 av din första månad avgift.

Vi nådde ut till Ovation på olika dagar vid olika tidpunkter, både via e-post och telefon. Detta företag var lyhörd via e-post och var tillgängliga via telefon, ger rättvisande, konsekvent och tydlig information varje gång vi kontaktade representanter. Men ingen någonsin följt upp med oss ​​via e-post eller telefon.

Detta företag erbjuder inte en del på sin webbplats för kompletterande kredit utbildning. Även om det har en blogg med några pedagogisk information, vid tidpunkten för denna översyn är det inte uppdateras regelbundet.

Denna kredit reparation företag ger dig med dina kreditupplysningar gratis och laddar inga extra avgifter på toppen av månadsavgift och första arbets avgift. Om du inte är nöjd med Ovation erbjuder företaget en pengarna-tillbaka-garanti.

Denna kredit reparationsservice tvister mellan åtta och nio objekt på din kredit rapport i taget. Även om detta inte kan tyckas vara vägen till snabb kredit reparation, ifrågasätter endast ett fåtal punkter i taget (snarare än alla på en gång) kan visa sig vara det bästa sättet att ha dessa poster permanent bort från din kredit rapport.

Även om resultaten kan variera, den genomsnittliga tiden Ovation bringar arbeta med sina kunder är mellan sex och åtta månader. Du kan dock räkna med att börja se resultat inom 30 till 45 dagar.

Ovation inte binda dig med ett kontrakt, så att du kan avbryta tjänsten när som helst utan påföljder. Den fungerar även med dina fordringsägare samt stora kreditbyråer, som kan hjälpa dig ta bort negativa artiklar från din rapport permanent sedan Ovation Credit tvister vid källan.

Detta företag erbjuder även månatliga kreditbevakning, som hjälper dig att förhindra identitetsstöld. Men det inte ger skydd mot identitetsstöld, inte heller detta företag erbjuda betala för radera förhandlingar, som är där kredit reparation företaget skulle arbeta med fordringsägare för att ta bort en negativ post från din kredit rapport i utbyte för dig att återbetala skulden.

Ovation Credit har konkurrenskraftiga priser, och det finns många olika rabatter till sina kunder. Medan dess utbildningsmöjligheter är små, dess andra funktioner gör det här programmet värt en titt.