kreativt skrivande programvara – WriteItNow 2017

WriteItNow har en elegant, modernt gränssnitt och intuitiva funktioner som gör det till den bästa kreativt skrivande programvara på marknaden. Organisationsnivån i denna skrift programvara går utöver andra i vår ranking. Det är lätt att använda och väl strukturerad. Det kan hjälpa dig att skapa, organisera och ansluta alla dina skrivande element innefatta bra berättande.

organisatoriska verktyg

Denna programvara kan du beskriva och spåra kapitel, tecken, händelser, platser, anteckningar, idéer och referenser. Sidofältet tracker får du tillgång till alla dessa element i ett läge till vänster i gränssnittet. Det kunde inte vara enklare att snabbt hitta och öppna så många disparata berättelseelement. Med särskilda struktur, organisation och en komplett uppsättning verktyg för att utveckla tecken, tomter, konflikter och storylines, är WriteItNow ett användarvänligt, allrengöringsmedel programmet. Av dessa skäl, tjänar det våra Top Ten Gold Award.

WriteItNow kreativt skrivande programvara erbjuder de mest omfattande funktioner av någon produkt i vår granskning. Det kan hjälpa någon professionell eller nybörjare författare utveckla komplexa tecken, tomter med konflikter och övertygande story.

Skapa och hålla reda på tecken är enkel genom fliken Tecken på toppen av användargränssnittet. Det låter dig beskriva tecken i detalj, och du kan tilldela numeriska värden till personlighetsdrag såsom intelligens, fantasi, beslutsamhet, mod, pålitlighet och eftertänksamhet. Det värde som tilldelas var och en av dina karaktärer hjälper dig att utveckla och direkta tecken och deras handlingar, och hålla dem på rätt spår efter deras personlighet egenskaper. Programmet låter dig lägga till tecken bilder tillsammans med beskrivningar av familj och personliga relationer.

Länkar funktionen kan du lägga till en mängd externa och interna länkar i din roman, inklusive webblänkar, fil länkar, kapitellänkar, scen länkar, tecken länkar, evenemangslänkar, platslänkar, idé länkar, antecknings länkar och referenslänkar. Det är ett annat sätt att snabbt få tillgång till olika delar av din berättelse och binda dem till liknande historia element, oavsett var i din berättelse. Det handlar om snabb tillgång till många delar av din berättelse för att effektivisera skrivprocessen med maximal effektivitet.

WriteItNow har många extrafunktioner som andra produkter på vår lineup inte. Ett exempel är den inlagor tracker. Det kan du lista och övervaka inlagor din roman som du har gjort till förlag. Denna nya skrivprogram har också en funktion som kallas Front Matter och tillbaka Matter, som hjälper dig att konstruera de avsnitt som börjar och slutar din roman: inledningen, prolog och epilog. Två funktioner saknas i WriteItNow inkluderar genre konturer och ett verktyg som hjälper dig att utveckla inställningar. Emellertid finns det en flik för att hålla reda på alla de ställen i berättelsen.

skriv Egenskaper

Detta kreativt skrivande programvara har mest moderna och användarvänliga grafik tillgängliga. Du kan skapa grafik för att markera konflikter, händelser och relationer mellan tecken. Du kan också ändra bakgrundsfärger och enkelt lägga in information i stapeldiagram.

Händelser Graph funktionen kan du rita tecken längs en tidslinje och sedan flytta den tidslinjen för att spåra händelser som de utvecklas. Du kan sortera från nyaste till äldsta händelser och välja specifika tecken för att visa sina evenemang. Denna funktion är bra för att rita tidssekvensen av dina berättelser och hålla reda på kronologi av handlingar och reaktioner.

Du kan ladda ner namnuppsättningar från olika etniska grupper, länder och andra kategorier, inklusive biblisk, Dickens, USA 19-talet och viktorianska England, för att nämna några. Denna skrift mjukvaran har också ett namn väljare för att skapa tecken. Du har bara att välja de alternativ som du vill ha och det tar ett lämpligt namn.

WriteItNow ger dig direkt tillgång till webben inifrån användargränssnittet. Om du trycker på WEB-knappen med musen, visas ett fönster, så att du kan göra användbara sökningar. Förinställda sökkategorier i menyn Webb inkluderar en allmän sökning, en bildsökning, en ordbok, en synonymordbok, en encyklopedi, citat och rim. Varje sökning har en motsvarande tangentbordskommando, så att du kan spara tid genom att helt enkelt trycka på rätt nyckel, och du kommer att riktas direkt till lämplig webbplats för att uppfylla din sökning.

Detta kreativt skrivande programvara kan du exportdokument och element som du skapar. Exportformat RTF, PDF, HTML, PDF, ePub, Microsoft Word och textformat. Du kan exportera din roman, eller delar av den, som en Microsoft Word-dokument om du behöver skicka den till dina redaktör eller dela sektioner med andra människor.

Detta program har en snygg design med användarvänliga grafik. Användargränssnittet är modernt och intuitivt, vilket gör det stå en bit från flera produkter på vår lista.

Enkel användning

När man utvecklar din roman, alla dess komponenter och delkomponenter visas i sidofältet grupperade efter kategori med tydliga ikoner inom en vertikal sträng mappar. Till exempel är platser alla placeras i mappen Platser och har en jord ikon. Anteckningar har ett anteckningsblock ikon; idéer har en glödlampa ikonen. Vi stött på några problem med denna vätska och modern programvara. WriteItNow har alla standardverktyg, som mallar för att ge struktur till din berättelse och rapporter för att spåra din berättelse framsteg, men det saknar en felsöknings att åtgärda problem som kan uppstå i programmet.

WriteItNow erbjuder bra kundsupport. E-postmeddelanden som skickas till företaget får vanligtvis ett svar samma dag. Det finns också frågor som hjälper dig att svara på alla frågor du kan ha och en grundlig Innehåll guide till förklara programmet. Dessutom erbjuder denna skrift programvara online tutorials och praktiska tips inom programmet. Telefonsupport, men är inte tillgänglig.

Hjälp och support

Det finns en informativ och omfattande PDF-manual på över 300 sidor som du kan ladda ner från bolagets hemsida. Det kommer att komplettera och förklara varje aspekt av programvaran så att du inte miste om någon av de funktioner den har att erbjuda. Förutom hjälp programvaruinformation, innehåller den ett antal citat från framgångsrika författare som kommer att ge en dos av inspiration när du behöver det. Tillsammans med citattecken, det ger länkar till webbplatser som innehåller en mängd information om varje författarens skrivprocessen.

Det är ingen överdrift att säga att detta kreativt skrivande programvara är den bästa på marknaden. Den har inga betydande nackdelar, och användargränssnittet är intuitivt, slät och lätt att använda. Programmets struktur och organisation gör att skriva din roman en process av avsiktliga och sammankopplade steg. Den erbjuder alla nödvändiga verktyg för karaktär och historia utveckling, samt en mängd extra funktioner som gör det roligt, enkelt och noggrann. Detta är värdefull och användbar programvara för alla som strävar efter att skriva stora romaner.

Sammanfattning