kontakthantering – Maximizer CRM 2017

Maximizer CRM är en kundhantering programvara som har ett enkelt gränssnitt. Maximizer CRM har både en lokal och en molnbaserad alternativ för genomförandet. Detta ger dig möjlighet att välja den typ av program som fungerar bättre för din verksamhet. Denna kundhantering programvara innehåller ett brett urval av försäljning och marknadsföring verktyg för att hjälpa dig att bättre hantera dina möjligheter till nätverkande med kunder och kontakter.

Sammanfattning

Du kan importera och exportera information till Microsoft Office, vilket gör denna klient programvara ganska mångsidig. Du kan göra kundlistor, skapa adressetiketter och organisera befintliga kontaktuppgifter i en central plats. Med hjälp av denna klient mjukvara, kan du hantera leads, skapa kampanjer, erbjuder kundservice och synkronisera din dagliga kalender. Maximizer CRM kan du kontrollera utvecklingen av en enskild kontakt du spårar, inklusive ser som anställd du tilldelade hantera individuella klienter.

Du kan skapa automatiska kampanjer med Maximizer CRM. Du kan synkronisera din e-post med kontakthantering, och du kan skapa ett antal riktade reklam- och försäljningskampanjer som Maximizer CRM kommer att skicka ut enligt dina specifikationer. Du kan spåra resultatet av kampanjer och skapa rapporter som hjälper dig att spåra intäkter kampanjer genereras. En av de viktigaste funktionerna som Maximizer CRM inte har är en integrerad uppringare. Med en uppringare verktyg, klient tracking program låter dig ringa inne i programmet.

Detta företag har en användarvänlig webbplats som är lätt att navigera och inte fastna av röran. Den listar flera supportalternativ så att du kan ansluta till kundtjänst för att få svar på frågor och felsöka problem med programvara. Det finns inte en chatt alternativet, men du kan ringa när som helst eller använda e-post för att skicka dina frågor till Maximizer. Företaget har en blogg, självstudier online och en FAQ sektion med massor av stöd som finns.

Maximizer CRM är en kontakthantering programvara med ett lättanvänt gränssnitt. De säljverktyg är bland de bästa av programvaran vi ses. Det erbjuder inte en integrerad uppringare, men det är en fast program för att överväga för dina affärsnätverksbehov.