konferenssamtalstjänster – Inter 2017

Intercall är en telekonferenstjänst med starka ljudsamtalsfunktioner. Denna tjänst har många enastående konferens funktioner som gör schemaläggning och gå telefonmöten lätt. Det ger också fildelning och interaktiva funktioner för att uppmuntra till deltagande bland deltagarna och göra tittar presentationer och dela dokument möjligt. Men det inte erbjuder alla de avancerade funktioner som du hittar i några av våra högre rankade konferenssamtal tjänster som ytterligare ett antal supportresurser.

Sammanfattning

Du kan schemalägga eller delta i ett möte som helst under dagen. Du kan ta emot listor över alla deltagare i samtalet, och Inter erbjuder blockerat inträde, vilket endast specifika individer att ansluta sig och delta. Denna konferenssamtal tjänst ger fullständig registrering och replay kapacitet, vilket gör att du kan lyssna på dina telefonsamtal vid en senare tidpunkt, eller om någon missar samtalet tillåter dem att lyssna senare och vet exakt vad ni diskuterat.

Detta ljudkonferenstjänst nyligen lagt till flera funktioner som hjälper den stiga över många av sina konkurrenter. Det uppdaterat sin tjänst även omfatta möjligheten att skapa din egen anpassade telefonnummer och hälsning. Det saknas några generella drag, men såsom möjligheten för värden och deltagarna att ringa ut till andra. Deltagarna kan endast delta i mötet genom att sammankallandet telefonnummer.

Inter är främst inriktat på ljudfunktioner, men det ger några webbfunktioner också. Denna telefonsamtal provider tillåter deltagarna att dela dokument, program och hela datorer, samt visa presentationer och andra material. Du kan dela dokument och presentationer i realtid.

Tjänsten omfattar alla interaktiva funktioner som vi ser i de bästa konferenssamtal tjänster. Skapa omröstningar, undersökningar och tester är bekvämt och enkelt, och alla resultat kan delas i realtid. Survey, hand höjning och chattmöjligheter finns med den här tjänsten.

Detta företag erbjuder telefon, e-post och chatt support. Det finns också några online resurser som utbildning videor och artiklar som kan hjälpa dig om frågor eller funderingar uppstår. Dessutom ger Inter alternativet för operatörs övervakade samtal, där en operatör lyssnar in på dina telefonsamtal för att säkerställa att telefonmötet löper smidigt.

Inter är en väl utformad konferenssamtal tjänst som gör det möjligt för deltagarna att utföra ett antal aktiviteter och få tillgång till en mängd verktyg. Men företagets webbkonferensfunktioner är ganska enkla. Även om detta är ett bra val för ljudkonferenser, det finns bättre tjänster tillgängliga för att underlätta webbkonferenser.