kommersiella inteckning mäklare – Urban Commercial Mortgage, 2017

Som ett par av företagen på vår kommersiella inteckning mäklare webbplats gör Urban Commercial Mortgage inte kalla sig en mäklare, men det ordna fastighetsfinansiering genom flera affärsbanker, privata finansiärer och statliga program. Stationerade ut ur Houston, Texas, företaget hanterar ändå finansiering för kommersiella fastigheter över hela nationen.

En titt på de senaste transaktionerna innebär att företaget arbetar ofta med företag i Syd, däribland Texas, Georgia och Mississippi. Till skillnad från de flesta av de kommersiella inteckning mäklare Vi undersökte har Urban Commercial Mortgage en starkare betoning på butiks- och kontorsfastigheter än flerfamiljshus egenskaper. Några exempel self-storage anläggningar, skugga förankrade handelsplatser, kontor condos, lager och butiker. Urban Commercial nyligen hanteras refinansiering för en kedja av garage, konsolidera ägarens individuella lån för var och en minskning av den totala räntan. Den hanterar även fastighetsskatt finansiering.

Denna kommersiella fastighetsfinansiering Bolaget följer en metodisk process. Denna process involverar pre-kvalificerande och mätning klient risker definierar låne mål och alternativ, analysera fastigheten, forska marknaden (inklusive att utföra en fysisk rundtur i fastigheten och området i fråga), och sedan marknadsföra transaktionen till flera potentiella finansieringskällor. Dessa kan bestå av privata långivare, banker eller statliga program som SBA 504 långivare. Företaget samlar förslagen sammanfattar dem och går över varje med kunden, vilket gör rekommendationer. Den upprätthåller alternativ ifall din kommersiella hypotekslån finansieringstransaktion faller igenom och fortsätter att arbeta med kunden förrän transaktionen stängs. Vid behov, företaget gränssnitt med depositions, advokater och andra som är inblandade i att transaktionen genomförs.

Webbplatsen innehåller de primära anställda men ger inte information om sina kvalifikationer. Men har det en förteckning över godkända transaktioner och vittnesmål från nöjda kunder. Ett återkommande tema av vittnesmål var Urban kommersiella inteckningar vilja att söka kreativa lösningar på kundens ekonomiska behov och situation. Denna kommersiella inteckning mäklare säger att det är engagerad i att arbeta med kunden för att hitta den bästa lösningen, även i de fall som inte passar normen. Urban Commercial sa att det får en stor del av sin verksamhet från återkommande kunder och kund hänvisningar.

Du kan finna former på nätet för att hjälpa dig att förbereda för finansieringsprocessen. Du kan nå Urban kommersiella inteckning via telefon, e-post eller ett kontaktformulär. Om du befinner dig i Houston, Texas, kan du besöka företagets kontor.