kemisatser – Kemi 60 2017

Som namnet antyder, ger Kemi 60 kit 60 experiment för att utföra med hushållskemikalier som du tillhandahåller så att ditt barn kan se hur kemi spelar en del i vår vardag. Experimenten är säkra och enkla att genomföra.

Sammanfattning

Detta är en inledande kemi inställd för barn, så experimenten är grundläggande. Du kanske tycker att detta är lite alltför förenklad i vissa områden, men denna kemi är avsedd för att hjälpa ditt barn förstå vetenskapliga begrepp i arbetet i allas liv. Du och ditt barn kan använda Kemi 60 kit för lite kul att lära nu, liksom lägga grunden för mer komplexa vetenskapliga undersökning senare.

De flesta av experimenten i denna vetenskap kit är snabba, men några, såsom kristall växer, kan ta flera dagar eller längre för att slutföra. Se till att du och ditt barn läsa igenom hela proceduren i handboken innan ett experiment så att du vet hur lång tid det tar. Även om dessa inte är farliga experiment, ett av de nackdelar med att kemiska experiment för barn som tar dagar att slutföra är att hitta en säker och bekväm plats att ställa in utrustningen för så lång tid, särskilt om du har små barn eller husdjur i hus.

Denna kemi för barn kit kommer med mycket grundläggande laboratorieutrustning, inklusive mät- och blanda verktyg, provrör och ett provrör stativ, och skyddsglasögon. Det finns några glasbitar, men satsen är utformad för att vara säkra för barn. Om ditt barn är i den nedre änden av åldersspektrum, kan han eller hon behöver hjälp att mäta ingredienser, med hjälp av små verktyg och följa instruktionerna i rätt ordning.

Till skillnad från de flesta kommersiella kemi kit, använder bara hushållskemikalier, som inte ingår i utrustningen Kemi 60. Du har troligen allt du behöver hemma, men du kan behöva gå ut till en livsmedels eller järnaffär för ett par artiklar. Detta kit kommer med ett litet häfte som innehåller rutiner för alla experiment och förklarar hur och varför de fungerar.

Kemi 60 ger en engagerande uppsättning kemiska experiment för barn med icke-farliga ämnen. Det är ett bra val för mycket små barn, men det är inte så väl utrustade, och om dina barn är äldre, kan de inte hitta denna uppsättning som imponerande eller engagerande.