frysboxar – Idylis, 2017

Om du är en trädgårdsmästare eller en ivrig kupong-klippare eller någon som spårar livsmedelsbutik försäljning cykler, kunde Idylis IF50CM23NW frysbox vara ett välkommet tillskott till ditt hem.

Sammanfattning

Denna frys använder 216 kilowattimmar per år i genomsnitt och som översätter till en genomsnittlig årlig driftskostnad på $ 26 eller $ 2,16 per månad. Denna apparat hamnar kostar $ 5,20 per år i de genomsnittliga kostnaderna per kubikfot, vilket inte är en ovanligt stor summa med tanke på de besparingar på mat som du kan njuta med en god frysbox.

Denna lilla frysbox erbjuder 5 kubikfot lagringsutrymme, som kan hålla en hälsosam mängd frysta grönsaker direkt från din trädgård, försäljning från kött och en hel del mer. För att illustrera sin storlek, kan det enkelt lagra 308 liter glass.

En försäljningsargument för Idylis liten frys är att dess temperatur kan sjunka till -17.8 grader. Detta är den lägsta temperaturen av någon frysbox vi hittade i vår produktportfölj.

Du behöver inte en exceptionell mängd utrymme för att lagra denna behändiga lilla frys. Det är 33,5 inches tall, ca 28,375 inches bred och 21,62 inches djup. När du öppnar locket, är hela apparaten 54,87 inches hög. Den väger 77,2 pounds.

När du installerar det, måste du ge det en hel del utrymme för luften att cirkulera runt den: 4 inches på vardera sidan och 4 inches på baksidan.

Denna frys levereras med en förvaringskorg som du kan ordna med saker du använder ofta. Denna korg är avtagbar, som hjälper till med städning. En annan rengöringseffekt är ett avlopp som låter dig ta bort vatten lätt när du tina denna frysbox manuellt. Tyvärr gör detta frys inte inkluderar ett start ljus för att indikera att apparaten fungerar inte heller komma med justerbara ben eller ett säkerhetslås.

Avsaknaden av en strömindikatorn, dörrlås och justerbara ben finns nackdelar för frysbox. Men får man 5 kubikfot utrymme för förvaring av frysta matvaror, som fungerar ganska bra för små hushåll, och detta frys kan nå en låg temperatur på -17.8 grader Fahrenheit.