Forum Tjänster – Boardhost

Boardhost.com erbjuder många planen paket. Det grundläggande är ca $ 9,99 per månad och ger ad fri anslagstavlor på upp till 500 meddelanden. Om din webbplats får mer än 500 inlägg de äldre tas bort för att hålla forumet under 500 efter tilldelning. Deras andra förvaltnings paket erbjuder högre meddelande gränser och / eller möjlighet att flera brädor.

Deras forum inkluderar en lång lista av användbara forum funktioner. Affischer kan skicka meddelanden i HTML eller via en lättanvänd textredigerare. De kan sätta smilies i sina meddelanden samt aktieundersökningar, ta emot e-postmeddelanden, sök inlägg och de kan köra stavningskontroller av deras text.

Boardhost forum erbjuder många administratörs verktyg inklusive ombord anpassning, lösenord och åtkomstinställningar, tråd anpassning, IP förbud och mycket mer. För att förhindra spam inlägg kan du ställa in skräppost översvämnings gränser så att användarna inte kan lägga mer än ett meddelande inom en viss tid.

Detta är en ganska bra forum tjänst; Men skulle vi vilja se fler säkerhetsfunktioner som spamskydd förmåga och HTML-filter.