företag chatt programvara – WebsiteAlive 2017

Företaget chatt programvara från WebsiteAlive erbjuds i tre nivåer: Lite, Pro och Pro +. Vår granskning fokuserar på fullfjädrade Alivechat Pro + utgåva eftersom det är ett säkert och prisvärt paket som fungerar bra för stora företag. Disparata företag från kryssnings till idrottslag och bilhandlare har valt denna version av webbplatsen Alive att hantera sina kunder servicebehov. I vår egen forskning, fann vi att det är ett av de bästa företag chatt lösningar som finns.

Sammanfattning

Liksom de flesta av komponenterna i detta företag chatt programvara, är proaktiv chattfönster anpassade. Du kan skapa en pop-up bara för nya besökare, för speciella kampanjer, för stöd och även för kuponger. Så, till exempel om en kund har $ 50 värde av varor i sin varukorg men behöver minst $ 75 för fri frakt, en pop-up-fönster kan berätta om det. Dina kunder kommer att uppskatta det, och så kommer ditt företags resultat.

Skapa anpassade fönster som matchar ditt varumärke är lätt med WebsiteAlive och kan göras utan att veta hur man programmerar eller använda HTML. Vad du kan ta bort är också viktigt. På chattfönster från många andra tjänster, orden “powered by” och namnet på programleverantör visas. Om du vill att tas bort, är du ofta tvungen att betala extra för att “white label” det. I WebsiteAlive affärs chatt programvara, kan du ta bort “powered by” lätt.

Om du behöver lägga till företagens chatt till webbplatser som betjänar dina utländska kontor, kan WebsiteAlive implementeras på flera språk, även om företaget inte erbjuda översättningsverktyg i realtid som bättre skulle tjäna en mångkulturell publik. WebsiteAlive har övervaknings verktyg du behöver för att noggrant mäta alla aspekter av tillväxt. Kundklick mönster, placering och webbläsare användning är bara några av statistiken din försäljning och marknadsföring avdelning får tillgång till. Och medan de flesta av denna hantering sker på en stationär eller bärbar dator, är WebsiteAlive aktiverad för alla plattformar. Detta gör det enkelt att köra din support från en mobil enhet. Om ditt företag inte kör en 24-timmars chattjänsten kan du utse ombud eller chefer att vara “on-call” med sina tabletter eller telefoner för att driva en tillfällig chatt.

WebsiteAlive erbjuder också de högsta nivåerna av säkerhet. Med live-chatt dokumenteras är viktigt eftersom kunderna inte vill berätta sin historia flera gånger till olika agenter. Dessa chattar innehåller ofta viktig privat information. Med WebsiteAlive s chattjänsten, alla numeriska information och operatören mot kund chattar krypteras för ökad säkerhet.

WebsiteAlive har up-to-date funktioner och verktyg du behöver för att installera en lyckad chatt på din webbplats. Du kan anpassa dina chattinställningar utan att behöva teknisk expertis, och det är enkelt att köra support från en mobil enhet. Om företaget är ute efter en enkel att implementera chatt programvara som är uppbackat av kraftfull säkerhet, är WebsiteAlive ett bra ställe att börja.