font tjänst – ITC

International Typeface Corporation (ITC), populärt med många typsnitt leverantörer erbjuder sina uppdaterade typsnitt innan de nya konstruktioner som till andra webbplatser .; ITC är en division av Monotype Imaging, som har designat typsnitt i över 125 år. ITC ger också tillgång till fonts.com, som också ägs av Monotype Imaging .; Detta godkännande vinnande tjänst erbjuder teckensnitt i de flesta populära format och många licensalternativ tillsammans med en anmärkningsvärd mängd av anpassning tjänster. ITCfonts.com ger teckensnitt för allt från mobiltelefon siffror att boka typsnitt .; Även ITC erbjuder enastående specialiserade tjänster, faller det ett steg bakom deras syster teckensnitt tjänsteföretag, fonts.com, eftersom de erbjuder färre teckensnitt.

Enkel användning

Medan trångt hemsida ITC gör webbplatsen verka lite komplicerat, är ITCfont.com faktiskt lätt att använda. Varje ikon på hemsidan leder dig till en del av den webbplats som typsnitt i månaden, ITC specials och topp 5 teckensnitt .; Genom hemsidan kan du också få tillgång till ett typsnitt sökverktyg samt “vad som är hett” och “vad som är nytt,” business och klassiska typsnitt och en direkt länk till U & lc Magazine Online .; På toppen av webbsidan finns små ikoner med bokstäver som symboliserar vad de är för och ovanför dem är en förklaring.

ITC, känd för sina klassiska design, har nyligen utökats till att omfatta mer modern design och belysande typsnitt (Design typsnitt). De erbjuder nu över 1.500 unika typsnitt och ge tillgång till hela fonts.com samlingen. Typsnitt finns i Truetype, Postscript Type 1, Opentype och Unicode-format .; Denna webbplats erbjuder den berömda ITC 1500 Bibliotek som för närvarande omfattar 1580 teckensnitt i Postscript och Truetype-format med en 20-användarlicens. Även denna samling är tillgänglig via andra sajter erbjuder bara ITC up-to-date version av detta prisvärda samling .; ITC har en av de mest avancerade Postscript bibliotek, som omfattar typ 1 och True Type-teckensnitt. De flesta kunder har möjlighet att hitta någon typsnitt de letar efter i ITC biblioteket .; En bra funktion finns med ITC är en anpassad teckentjänst. Detta program har använts av framstående företag såsom Microsoft, Apple och mer. De kan göra en individuell typsnitt för ditt företag, att ställa dig bortsett från andra och ge dig din egen bild .; De kan också digitalisera din befintliga konstverk för att göra en företagslogotyp av din egen design. De erbjuder en mängd olika licenser, många specialiserade funktioner och ett bra urval av historiska typsnitt .; De typsnitt licenser genom ITC inkluderar

ITC har specialiserat sig på egna arbete inklusive dessa förmågor

Deras historiska samlingen innehåller många arkiverade typsnitt, inklusive gamla typsnitt som används i historiska böcker och annat tryckt material. ITC är en bra resurs för att hitta typsnitt för att ge en 19th century utseende till en digitaliserad eller tryckt produkt .; ITC är värd ett utmärkt sökverktyg som är kapabel att söka efter nyckelord, klassificering, formgivare eller gjuteri. De ger också en unik sökning alternativ som kallas “Sök efter webbplatsen”, som ställer en rad frågor relaterade till hur du vill ha en tecken att se till exempel om vissa bokstäver sjunker under baslinjen och så vidare. När du svara på frågorna, sökningen ger en lista med typsnitt som innehåller utseendet du önskar .; ITC ger också en säkerhetskopia på CD för köpta teckensnitt och en fri Euro uppgradering inom 90 dagar efter köpet. Euro uppgraderingen innehåller den nya eurosymbolen .; ITC har också ett nyhetsbrev som kan skickas till din e-post. Mottagare av ITC nyhetsbrev “Impressions” är berättigade till särskilda kampanjerbjudanden och är bland de första att lära sig om nya typsnitt tillgängliga.

Nedladdning ITC font tjänster var mycket enkel och under förutsättning att inga problem. Allt du behöver göra är att välja typsnitt du vill ha och sedan fortsätta att köpa den.

Feature Set

ITC inte erbjuder gratis online-verktyg, till exempel en text manager. Men de har några verktyg som kan köpas, såsom omvandlingar, redigering och typsnitt skapande. Verktyg för ITC kan antingen köpas genom huvud webbplats eller från fonts.com webbplats.

ITC erbjuder exceptionell stöd inklusive avgiftsfria telefonnummer för USA och Storbritannien. De ger också en fysisk adress för postkorrespondens och ett e-postformulär för att omedelbart skicka dina frågor eller kommentarer .; ITC och fonts.com ger många ytterligare stöd, inklusive ett nyhetsbrev och en nättidning. Om du prenumererar på nyhetsbrev, har du också tillgång till några gratis nedladdningar teckensnitt.

För skräddarsydda och historiska typsnitt samt typsnitt rådgivning, är ITC en ovärderlig resurs. De erbjuder hög kvalitet, beprövade klassisk design och en distinkt bibliotekets samlingar. Valet hittas med ITC är bara matchas av den för fonts.com och möjliggör många varianter beroende på personlighet.

Enkel nedladdning

tillgängliga verktyg

Hjälp / Support

Sammanfattning