flödesschema programvara – Creately, 2017

Creately s flödesschema programvara fungerar på skrivbordet och på nätet, som erbjuder goda dela verktyg och samarbete i realtid. Detta online flödesschema programvara ger enkel design samtidigt som den fullt kapabel att skapa dina proffsiga arbetsflödesdiagram effektivt. Den stationära versionen av programmet är tillgänglig för både PC och Mac. Det är en av de mest prisvärda program på vår lineup och erbjuder en gratis plan samt.

Sammanfattning

Gränssnittet känns lite daterad jämfört med några av de andra schema programvara vi ses. Den tillåter dig att skriva in text direkt i former, som automatiskt ändrar storlek för att passa din text, men det tillåter inte dig att byta former utan att först ta bort det befintliga objektet. Duken expanderar automatiskt när du skapar dina diagram, men det har inte möjlighet att lägga till lager eller flera sidor till dina diagram. Det skall heller inte spara tid genom att du kan importera CSV-filer för att automatiskt generera diagram som organisationsscheman.

Symbolen galleri erbjuder olika bibliotek som anordnas av projekt typ, såsom flödesdiagram och infographics, eller symbol typ, såsom affärer och utbildning. Du kan också skapa egna bibliotek med importerad clipart och grafik. Du kan automatiskt justera eller rymdföremål genom att markera dem och välja inriktning eller distribuera alternativ. Skalning diagrammet sker i stort sett samma sätt.

Creately innehåller former och mallar för en många affärsapplikationer. Förutom organisationsscheman och processflödesscheman, kan du skapa affärsmodeller diagram, tankekartor, SWOT-analys och venndiagram. Du kan också använda den för att skapa nätverksdiagram, UML-diagram och wireframes. Men saknar former och mallar för tekniska ritningar och även inkluderar inte premade designteman och färgscheman.

En fördel Creately har att endast hälften av de bästa flödesschema program vi granskat erbjudande är förmågan att samarbeta i realtid. Eftersom det är ett online-program, kan du arbeta med andra på sjökortet även om du inte är i samma rum eller byggnad eller ens på samma nätverk. Även om det saknar lösenordsskydd för diagram, kan du tilldela behöriga användare och bestämma vem endast kan se diagrammet och som kan redigera den. Även om det inte har en presentationsläge som en programfunktion, kan du exportera dina filer som PDF eller HTML, så att du kan ta med den i andra program.

Liksom många flödesmjukvarutjänster, inte Creately inte har telefonsupport förutom försäljning. Det finns flera tutorials, inklusive en som visar när du skapar ditt konto, plus det har användarforum för frågor och förslag och en blogg med artiklar om marknadsföring och affärsfrågor.

Om du har projekt som kräver samarbete, är Creately ett bra flödesprogram, särskilt om inte alla dina medarbetare är på samma kontor. Finns på molnet och erbjuder realtid och auktoriserad användarsamarbetsfunktioner, låter den dig skapa ett stort antal organisatoriska och processflödesscheman som ska användas för internt eller kundpresentation.