fitness trackers – Garmin Vivosmart 2017

Garmin Vivosmart fitness tracker är smart, kapabel och mycket väl utformade. Du kan styra meddelanden Smartwatch-stil, liksom exakt spåra dina steg, kaloriförbrukning och sömn. Den eleganta band är lätt att bära, lätt och bekväm, och det har en mycket tydlig, lätt att läsa och unika bakgrundsbelyst display.

Sammanfattning

Det är viktigt att tänka på noggrannhet när man väljer ett gym tracker, och för detta är Garmin Vivosmart ett bra val. Det gjorde ganska bra i våra noggrannhetstester, bara att halka efter andra produkter i hur exakt det räknas steg. Dess 89 procent poäng är endast något lägre än normalt, så det ger dig fortfarande en mycket god uppfattning om din allmänna hälsa. Sömn analys och brända kalorier är Vivosmart mest exakta mått, scoring över 95 procent i båda fallen. Den Vivosmart inte spåra hur många minuter du är aktiv varje dag. Ändå är denna aktivitet tracker en av de bästa banden, och det kan hjälpa dig att hålla formen och göra hälsosamma val varje dag.

Garmin Vivosmart är väl rustad för att övervaka dina framsteg över tiden. Du kan upprätta steg, sömn och vikt mål, samt se din dagliga framsteg mot att uppfylla dessa mål. Denna klocka fitness tracker bara låter dig ställa in några egna mål, men fann vi att det är tillräckligt för att uppmuntra öva friska beteenden varje dag. Oavsett om du är vid skrivbordet eller på soffan, vibrerar bandet och visar en ledig varning när du har suttit för länge.

En av de bästa sakerna med Garmin Vivosmart är att det är faktiskt smart. Den visar meddelanden från telefonen och du har full kontroll över vilka typer av varningar som visas. Om du inte vill bli störd av e-post på din tidigt på morgonen kör men vill att alla telefonsamtal att komma igenom, kan du justera inställningarna.

Till skillnad från andra fitness trackers, med hjälp av Vivosmart du kan läsa hela texter eller början av meddelanden eftersom du kan bläddra igenom mer än några ord åt gången på skärmen. Andra trackers skärmar är så liten, du kanske missar ett e-postmeddelande ämnesrad helt och hållet.

Jämfört med andra fitness trackers vi granskat, är Garmin Vivosmart är kompatibel app inte det enklaste att använda. Även om det är lätt att visa enskilda mätvärden, är det svårt att jämföra dem över dagar och annan statistik. Fitness tracker band har en 28 dagars historia, så att dina data lagras i en månad om du inte kan synkronisera den med telefonen regelbundet.

Denna lätta tracker väger endast 19 gram. Den har också en sju dagars batteritid, vilket är lite längre än genomsnittet. Beroende på hur ofta du använder Smartwatch funktioner, kan batteriet räcka en kortare eller längre tid. Bandet kommer i fem olika färger och är helt vattentät upp till 5 ATM (50 meter), så att du kan bada, ta en dusch eller plaska runt i regnet på morgonen kör utan att skada enheten.

Den Vivosmart är en av de bäst utformade fitness trackers; Det är tryckkänslig och svarar på kranar, swipes och håller på skärmen. Enheten har inte en traditionell skärm. Istället visas information på bandet med hjälp av bakgrundsbelysning som helt försvinner när de inte på. Detta sparar batteriets livslängd, är attraktiv och drar inte till sig fingeravtryck som de flesta andra trackers med skärmar plågas av. Ibland tar det några försök att få skärmen att slå på, men för det mesta är ganska lätt att använda skärmen.

Garmin Vivosmart levereras med en 12-månaders garanti. Om du har frågor om hur du installerar eller använder enheten, är kundsupport e-post och telefoninformation tillgänglig på bolagets webbplats. Garmin snabba att svara på några frågor eller problem.

Denna aktivitet tracker armband är perfekt för dagligt eller ansträngnings bara bära. De Smartwatch funktioner är anpassningsbara, så att du kan vända fitness tracker i den enhet som du behöver det vara. Det gör också ett utmärkt jobb spårning statistik, visar resultat och hålla dig på rätt spår för att uppfylla dina träningsmål.