finansiering av utrustning – American Capital Group, 2017

American Capital Group är en finansiering av utrustning tjänst som har varit i branschen i över 20 år, finansiering mer än 20.000 kunder och arbetar med över 30.000 utrustningsleverantörer och återförsäljare. Det kan finansiera utrustning för ett brett spektrum av företag, från småföretag till Fortune 500 företag.

American Capital Group erbjuder finansiering för upp till 100 procent av ny eller begagnad utrustning. Det kan också täcka mjuka kostnader som skatt och frakt, och erbjuder både lån och leasing av utrustning. Detta långivare erbjuder även operationell leasing, vilket innebär att du kan lämna kapital och krediter öppna för andra typer av investeringar. Du kan också anmäla dig säsongs betalning planer, step-up kontrakt eller en 90-dagars uppskjuten betalningsplan.

Denna utrustning finansbolag specialiserat sig på områden som inkluderar IT-utrustning, utrustning och kontorsutrustning. Du kan också anmäla dig medicinsk utrustning, fitnessutrustning eller restaurangutrustning. Container utrustning, POS-system, audio / visuell utrustning och fler är också tillgängliga via denna tjänst.

Du kan begära en offert från American Capital Group, genom att fylla i ett formulär på nätet eller ringa en representant i bolagets avgiftsfritt nummer. Om du väljer att arbeta med amerikanska Capital Group, du säkra godkännande och signera dokument med en representant för företaget. När du har tecknat ett avtal, kan du beställa din utrustning. Återbetalning kommer att bero på vilken typ av plan du har registrerat dig.

Du kan erhålla finansiering från amerikanska Capital Group om du letar efter utrustning mellan $ 5000 och $ 2.000.000. Till skillnad från vissa andra utrustning finansiering företag som kräver att du har en verksamhet historia av åtminstone två år, erbjuder American Capital Group utrustning och uppstart finansiering för små företag som bara börjat. Om du letar efter uppstart finansiering, måste du ange ett personligt bokslut, verksamhetsöversikt, två år av personliga deklarationer och en faktura för utrustningen. Uppstarts finansiering gäller organisationer som har varit i branschen i mindre än två år. Även om du inte har startat din verksamhet ännu, kan du fortfarande ansöka och kvalificera sig för finansiering.

American Capital Group har ett brett utbud av specialiteter och kan hjälpa många olika typer av företag i en mängd olika branscher. Med sina betalningsplan alternativ och flera möjligheter till finansiering, kommer denna finansiering av utrustning tjänsten sannolikt att kunna hjälpa dig att få finansiering av utrustning du behöver.