elektriska tandborstar – Hälsa HP-STX 2017

Hälso HP-STX kommer med flest utbytesborsthuvuden på vår uppställning. 20 borsthuvuden har samma borst form men är färgkodade i grupper om fyra. Tillverkaren rekommenderar att dela handtaget med resten av din familj när du byter ut borst färg för varje individ. Även om detta är praktiskt, du verkligen inte behöver dela HP-STX med någon annan. Om du är den enda användaren av denna borste och byta ut borsthuvudet var fjärde månad, det ska vara två år innan du behöver byta ut borsthuvuden.

Sammanfattning

Det finns tre lägen på hälso HP-STX: Power / ren, mjuk / Gentle och massage. Ström / Clean läge liknar en vanlig ljudläge. I detta läge, förflyttar sonisk tandborste vid cirka 30.000 slag per minut för att skaka och röra om plack från tänderna. Soft / Gentle läge är avsedd för alla med känsligt tandkött eller tänder. Vi rekommenderar att du använder det här läget om du har tandställning, kronor, broar eller annan tandvård. Läget tuggummi massage stimulerar försiktigt blodflödet, främja friskt tandkött.

Liksom alla de bästa elektriska och Sonic tandborstar, har Världshälso HP-STX en timer inbyggd i handtaget. Timern börjar när du börjar borsta och stängs av automatiskt efter två minuter. Under din borstning, varningar timer dig när du har borstat ett område för mer än 30 sekunder. Detta påminner dig att rengöra hela munnen istället för att sitta din pensel i en bekväm plats.

Batteriet på denna tandborste är imponerande. Den kan köras i två veckor utan kostnad. Även om detta gör HP-STX en bra kandidat för långa semestrar, innebär detta sonic borsten inte komma med en resefodral. Laddstationen är portabel, men kan ta upp mer utrymme i ditt bagage än du vill. Den rymmer fyra borsthuvuden och använder en standard utlopp finns i de flesta hotellrum.

Hjälp och stöd finns för hälso HP-STX främst på bolagets hemsida. Där hittar du svar på vanliga frågor och kontaktinformation för att nå kundsupport via telefon eller e-post. Tyvärr finns det inte en användarmanual på webbplatsen. Men borsten har kommit med en om du har frågor om montering eller drift. När du köper HP-STX varar garanti för ett år.

Hälso HP-STX sonisk tandborste har en två veckors batteritid bort från laddaren och levereras med 20 färgkodade borsthuvuden. Denna tandborste är med dig för lång tid. Även om det inte reser bra, kan det vara länge utan en avgift och du kommer inte att ersätta någon av komponenterna i åratal.